dusanboss
Član
Možeš da kažeš Kinezu da ne stave cenu na paket. To je onda rizik ukoliko se paket zagubi... Barem je tako moglo ranije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li ste rešili problem?Хвала, нашао сам овај сајт још јуче него мислио сам да није можда негде другде проблем. Радио је дуго десни показивач и само одједном престао. Возим код мајстора, све што има са струјом нећу да пипам. Заменски део од 2500 - 6000 динара нов.
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Kao što sam vam već napisaoЧекао код једног мајстора 4 дана на ред, сад чекам код другог ево други дан. Каже да не мора бити до целог аблендера већ само до прекидача, дешава се код хјундаија и тојоте. Углавном кад ми каже да дођем видећемо. Иначе код два аутоелектричара никад нисам видео више аутомобила. Само их довлаче.
Naravno da ima rešenje napisao sam gore (Ili prelemljavanje žica, ili čišćenje kontakata) popravljao sam Ablendere za sve modele automobila ni sam ne znam koliko dok ne proverim radne naloge (Znam da je trocifren broj).Ако сам га добро разумео сретао се са таквим кваром и има решења, куповина новог дела последња опција.