Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zameni samo kolektor ima nov da se kupi, obavezno i lezajeve. ako nije crklo još nešto. Imam loše iskustvo sa plovnim obično je i njima nešto crklo.Pozdrav svima,imam problem sa alternatorom na imt 565,naime,prestao je da puni,otvorio sam ga i video da je kolektor na rotoru potrosen i da je za zamenu,kao i cetkice na regleru da su istrosene,mislio sam da promenim ceo rotor i tu nastaje problem.Ne postoji oznaka na njemu,tj.odpala je,a koga god zovem za delove traze oznaku sto je i normalno.Da ne zna neko slucajno koja je oznaka alternatora na ovom tipu traktora,verujem da je isti i na 560 i na 577,a mozda i na nekim drugim modelima...Ovaj kod mene je Iskrin,a koliko sam uspeo da saznam ugradjivali su Iskrine i Lukasove...traktor je 87.g. pa ako neko ima pribliznih godina traktor i Iskrin alternator neka javi koja je oznaka,ako ima nalepnicu i on.Hvala unapred svima
Zamenio sam kolektor na rotoru,odustao sam od kupovine novog rotora posto bi bila bas petljancija naci odgovarajuci posto oznake na alternatoru nema...nov kolektor koji sam ugradio ni priblizan po kvalitetu kao stari koji sam skinuo,mislim na debljinu bakra na njemu,ni upola nece trajati kao stari...ali i sta da se ocekuje za 250 din koliko kosta...samo tuzno je kako su nekad sve stvari radjene kvalitetnije nego danas,ali bas sve...hvala svima na pomocizameni samo kolektor ima nov da se kupi, obavezno i lezajeve. ako nije crklo još nešto. Imam loše iskustvo sa plovnim obično je i njima nešto crklo.