E-Agrar

I što su stavili ukupnu sumu subvencija?
Zašto nisu oduzeli detelinu, lucerku i sejanice?

Sent from my motorola edge 50 pro using Tapatalk

Na svakom računu treba da stoji tvoj BPG, time je svaki račun direktno ubačen u sistem i ne mora ništa da se upisuje niti unosi manuelno.

Na svakom računu treba da stoji tvoj BPG, time je svaki račun direktno ubačen u sistem i ne mora ništa da se upisuje niti unosi manuelno.
Mora i sa BPG tada da se preuzmu stavke i da se potvrdi kategorija i sacuva, tek tada ce se iznos pojaviti. A ko unosi rucno fiskalni mora broj racuna, vreme i datum, pa sve isto kao i sa BPG

Ne, imam racune od semena i djubriva, ali za livade sejanice nemam. Jel su rekli da ne treba, cak i na ovim racunima od aprila su brojevi izbledeli ne znam dal cu i to uspeti da vidim dobro
Sačekajte da se usaglasi sitem pa onda počnite da pravdate (Inače imate fore za pravdanje do 31.12.2026).

Što se tiče računa imate QR kod pa ga skenirajte i vidite digitalni račun (Ili koristite https://suf.purs.gov.rs/verify).

Što se tiče livade sejanice sačekajte par dana pa onda probajte (Ako i dalje stoji isto pozovite 0800 106 107 pa im recite zar nije rečeno da ne treba da se pravdaju livade sejanice.
Mora i sa BPG tada da se preuzmu stavke i da se potvrdi kategorija i sacuva, tek tada ce se iznos pojaviti. A ko unosi rucno fiskalni mora broj racuna, vreme i datum, pa sve isto kao i sa BPG
Svaki račun koji ima na sebi BPG, JMBG ili MB se automatski ubaciju u sistemu (Vaše je da kliknete na opciju Preuzmi sve stavke i u kategoriji stavite seme, sadni materijal, đubrivo ili sredstva za zaštitu bilja).

Fiskalni račun od zadruge sa BPG se ne vidi automatski, potrebno je uneti podatke i sačekati da se učitaju. Posle toga ide greška...
Skenirajte račun preko QR koda ili unesite ručno preko https://suf.purs.gov.rs/verify pa proverite stavke računa (Obavezno polje ID kupca). Sačekajte par dana sa pravdanjem da se sve lepo uskladi (Imate fore do 31.12.2026) pa tek onda probajte.
Šta je ovo?

Sent from my motorola edge 50 pro using Tapatalk
fd23799a63afc0d94bf2a858fac0568c.jpg
Sačekajte par dana sa pravdanjem da se sve lepo uskladi (Imate fore do 31.12.2026) pa tek onda probajte.
To sam razumeo .Ako je neko dobio 100k dinara pazario 150k dinara na BPG jel to opet caka pa rasporediti po hektarima kao gorivo?
Nema raspoređivanja po parcelama kao za refakciju nego to vam je što vam je (Ako na računu ima više stavki to je onda ::super:: , ako nema ode vam 50 :().
Srdjane ovo mi jos uvek nije jasno, a verujem da sve interesuje.
Da li u pravdanje 18000 ulaze iznosi sa racuna sa PDV ili bez PDV??
Informacije koje posedujem (Sa PDV-om), uglavnom bitno je da opravdate u celosti dobijene subvencije (Znači gledajte u gornjem desnom ugluz zeleno i crveno polje i čim oba pozelene to vam je to ::svaka cast:: :)).

Kad već insistiraš na pažljivom čitanju/razumevanju i još imaš potrebu to da naglasiš (potpuno nadmen i suvišan komentar inače), prelistaj par strana/tema i videćeš da pristup aplikaciji nemam jer nisam poljoprivrednik.

Uđoh na brzinu da vidim je'l proradila dodata funkcija proradila jer sam obećao ocu da ću mu srediti to ovih dana, a i da ga ne cimam oko ConsentID svaki čast ako nije (u drugom mestu živim).

Toliko do mene...

Takođe se vrati par stranica u rikverc i pažljivo pročitaj šta je sve pisano umesto da bombarduješ bespotrebno temu i nemoj biti neUrozan, škodi zdravlju.

Nazad
Vrh