Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da, i meni stavili ukupan iznos nisu oduzete livade sejanice. I sta sad? Kako da znam koliko da pravdam? Trebali su izracunati i taj iznos napisati.I što su stavili ukupnu sumu subvencija?
Zašto nisu oduzeli detelinu, lucerku i sejanice?
Sent from my motorola edge 50 pro using Tapatalk
Nemate dovoljno racuna da sve pravdate ?.
Mora i sa BPG tada da se preuzmu stavke i da se potvrdi kategorija i sacuva, tek tada ce se iznos pojaviti. A ko unosi rucno fiskalni mora broj racuna, vreme i datum, pa sve isto kao i sa BPGNa svakom računu treba da stoji tvoj BPG, time je svaki račun direktno ubačen u sistem i ne mora ništa da se upisuje niti unosi manuelno.
Sačekajte da se usaglasi sitem pa onda počnite da pravdate (Inače imate fore za pravdanje do 31.12.2026).Ne, imam racune od semena i djubriva, ali za livade sejanice nemam. Jel su rekli da ne treba, cak i na ovim racunima od aprila su brojevi izbledeli ne znam dal cu i to uspeti da vidim dobro
Svaki račun koji ima na sebi BPG, JMBG ili MB se automatski ubaciju u sistemu (Vaše je da kliknete na opciju Preuzmi sve stavke i u kategoriji stavite seme, sadni materijal, đubrivo ili sredstva za zaštitu bilja).Mora i sa BPG tada da se preuzmu stavke i da se potvrdi kategorija i sacuva, tek tada ce se iznos pojaviti. A ko unosi rucno fiskalni mora broj racuna, vreme i datum, pa sve isto kao i sa BPG
Skenirajte račun preko QR koda ili unesite ručno preko https://suf.purs.gov.rs/verify pa proverite stavke računa (Obavezno polje ID kupca). Sačekajte par dana sa pravdanjem da se sve lepo uskladi (Imate fore do 31.12.2026) pa tek onda probajte.Fiskalni račun od zadruge sa BPG se ne vidi automatski, potrebno je uneti podatke i sačekati da se učitaju. Posle toga ide greška...
Sačekajte par dana sa pravdanjem da se sve lepo uskladi (Imate fore do 31.12.2026) pa tek onda probajte.Šta je ovo?
Sent from my motorola edge 50 pro using Tapatalk
![]()
Nema raspoređivanja po parcelama kao za refakciju nego to vam je što vam je (Ako na računu ima više stavki to je ondaTo sam razumeo .Ako je neko dobio 100k dinara pazario 150k dinara na BPG jel to opet caka pa rasporediti po hektarima kao gorivo?
, ako nema ode vam 50 Srdjane ovo mi jos uvek nije jasno, a verujem da sve interesuje.
Informacije koje posedujem (Sa PDV-om), uglavnom bitno je da opravdate u celosti dobijene subvencije (Znači gledajte u gornjem desnom ugluz zeleno i crveno polje i čim oba pozelene to vam je toDa li u pravdanje 18000 ulaze iznosi sa racuna sa PDV ili bez PDV??
Pravdas ono sto si dobio da bi mogao da dobijes i drugi deoI sad treba da opravdamo ono sto smo dobili ili nesto sto cemo dobiti ?
Još uvek nikakoKako funkcionise ovo pravdanje?
Kako će se pravdati drugi deo?Pravdas ono sto si dobio da bi mogao da dobijes i drugi deo
Inače imate fore za pravdanje do 31.12.2026