E-Agrar

Da li treba da se prikažu kao opcija za dodavanje novih parcela kao što mi se prikazuju parcele koje su prošle u moje vlasništvo ili se to dodaje na drugi način. Ne vidim ni jednu parcelu iz zakupa dok mi se ove u vlasništvu prikazuju čak i ako su već dodate.
Poslaću vam nešto u PP pa ćemo tamo da nastavimo razgovor.

Poslednja izmena:
Iz ministarstva su izbacili obavestenje da obnovimo eagrar naloge.
O cemu se radi? Ako se radi o app Consent ona se nigde se spominje.

E podsticaji ce za osnovnu podršku biti povezan sa satelitskim snimcima da bi se njive lakse videle. Medjutim spominju i laksu kontrolu zloupotrebe, verovatno su u pitanju delovi njiva koji nisu obradjeni/šume/šiblje....

E podsticaji ce za osnovnu podršku biti povezan sa satelitskim snimcima da bi se njive lakse videle. Medjutim spominju i laksu kontrolu zloupotrebe, verovatno su u pitanju delovi njiva koji nisu obradjeni/šume/šiblje....
Naravno. Lakša kontrola. Meni deluje samo još jedan način da se smanje davanja države prema poljoprivrednicima.
A šta ja da radim sa parcelom koju sam zakupio od države i gde mi razno žbunje i rastinje ulazi na sve strane?
Zakup i ostale dažbine plaćam uredno za celu površinu. Valda je moje da očistim sve to kako bih iskoristi ceo potencijal parcele?
To rastinje se širi iz kanala i ostalih delova koje je neko dužan da održava (npr. vodoprivreda) kome ja uredno plaćam svake godine neku svotu ne znam ni sam za šta, a verujem niko ovde nema odgovor.
Drugi primer, put, granica dakle neko je dužan to da održava. Žbunje se širi, zauzima put tako da ljudi kreću da gaze moju njivu.
I još me po selu pljuju. Kažu širim se, uzorao sam put. A obe trake puta po satelitskom snimku su kod mene u njivi. :ROFLMAO: Koja je tu sad logika?

Da rešim misteriju zvanu "Оbnovite еAgrar naloge na vreme da ne biste ostali bez podsticaja"
E-agrar.jpg

Reč je o Obnovi ConsentID parametara

💬 E sada malo tehnički gledano. Vi samu aplikaciju eAgrar niste skidali preko Google Play, App store prodavnice već je to web aplikacija koja je napravljena u HTML5 protokolu i nema šta tu da vam istekne.

I još nešto da vam stvarno ističe nalog na eAgrar-u pisalo bi važenje naloga na samom eRPG-u.

Poslednja izmena:
Imam pitanje u vezi nekih parcela gde imam neki zbunj ili drvece. 100-200m2
Nemam mogucnost da promenim "povrsinu koja se obradjuje" osim da obrisem parcelu i ponovo upisem
Da li ce biti dovoljno ako budem smanjio samo gde pise "povrsina pod kulturom" ?
I tih 100-200m2 da mi ostaju kao " bez prijavljenje kulture"

Nazad
Vrh