E-Agrar

Kad su žute ne vidi uh E-agrar u zbiru, ako se dobro sećam nećeš ni moći da ih označiš u zahtevu za subvenciju, bolje sačekaj 10 dana nego da ih ne iskoristiš.
Prošle godine sam podneo zahtev sa žutim parcelama. Osvežio zahtev kada su parcele bile verifikovane i dobio subvencije za njih...

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Prošle godine sam podneo zahtev sa žutim parcelama. Osvežio zahtev kada su parcele bile verifikovane i dobio subvencije za njih...

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Da li se zahtev može osvežiti samo dok je u statusu poslat ili i u statusu prihvaćen?
Ako je u statusu prihvaćen ili poslat na isplatu pa tek onda verifikuju i dalje može da se osveži?

Parcele na kojima se nalazi biljna kultura, a trenutno su na verifikaciji će i pre njenog završetka biti vidljive na platformi ePodsticaji i korisnici će imati mogućnost da podnesu zahtev za podsticaje u biljnoj proizvodnji.

Obrada pomenutih zahteva uslediće nakon što parcele budu odobrene i upisane u poljoprivredno gazdinstvo podnosioca zahteva.

Korisnici koji su već podneli zahtev (Kada bude javni poziv 02.03.2026) za ostvarivanje prava na osnovne podsticaje u biljnoj proizvodnji bez parcela na kojima se nalazi biljna kultura, a koje su na verifikaciji, potrebno je da isti izmene i uključe i te parcele.
Ja koliko se secam rekoše ove nedelje poziv za osnovni podsticaj po ha?
Da rečeno je ali je došlo do promene. Javni poziv za Osnovne podsticaje u biljnoj proizvodnji će biti 02.03.2026.

Parcele državne zemlje sa licitacije čije sam pravo korišćenja nasledio unosi se preko opcije "Nije regulisano u katastru" ili?
Uz nju prilažem rešenje o nasleđivanju sa ostavinske rasprave?

Nazad
Vrh