Nebitno je, odgovorio je @bikacanPa jel si imao nekih problema zbog toga? Gde ti to stoji? na eAgraru podaci o nosiocu? Kod keve je sad vidim sve ime i prezime velikim slovima ostali podaci su pola ćirilica pola latinica.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nebitno je, odgovorio je @bikacanPa jel si imao nekih problema zbog toga? Gde ti to stoji? na eAgraru podaci o nosiocu? Kod keve je sad vidim sve ime i prezime velikim slovima ostali podaci su pola ćirilica pola latinica.![]()
Poslaću vam nešto u PP pa ćemo tamo da nastavimo razgovor.Da li treba da se prikažu kao opcija za dodavanje novih parcela kao što mi se prikazuju parcele koje su prošle u moje vlasništvo ili se to dodaje na drugi način. Ne vidim ni jednu parcelu iz zakupa dok mi se ove u vlasništvu prikazuju čak i ako su već dodate.
Preko Opštih zahteva dostaviti očitanu (Skeniranu) ličnu kartu gde piše novo prezime.Srđane koja je procedura kod promene prezimena.
Naravno posle pozovite 0800 106 107 opcija 5 i recite da ste dostavili Opšti zahtev, izdiktirajte BPG.
https://minpolj.gov.rs/обновите-еаграр-налоге-на-време-да-не-б/@Srđan01 O kom nalogu se konkretno radi u saopštenju?Iz ministarstva su izbacili obavestenje da obnovimo eagrar naloge.
O cemu se radi? Ako se radi o app Consent ona se nigde se spominje.