E-Agrar

Treba proveriti (ko ima strpljenja da tumači, ja nemam) ali mislim da ne bacaju odmah u pasivni status. Valjda ima rok do kada možeš prijaviti da ti je zapaljena njiva... Ma nema druge nego odmah za kombajnom tanjirati, gruberisati ili nešto treće ukoliko u selu ima piromana.

Evo ja zvao u policiju da prijavim jer mi je neko zapalio kukuruzovinu i policajac se izderao na mene kao Zašto sada svi prijavljujete? kada je spaljeno ? I kao da li imam štete? Reko imam štete jer moram parcele izbrisati iz eAgrara i neću ostvariti podsticaj za iste ali pošto se on u to ne razume nastavio je sa svojom dernjavom kako treba da čuvam svoju zemlju itd...
Zovem PSS Novi Sad ali se niko nije javio kako bi dobio savet šta da radim dalje.
Parcele sam izbrisao iz eAgrara i pozdravio se sa podsticajem za osiguranje za koje sledi javni poziv.

Bio danas u PSS-u i tamo sam dobio informaciju da i oni znaju koliko i ja,sve sto pise u medijima ili poruci sa vibera (koju je srdjan01 objavio na str 450) je ono cime raspolazu i iste nedoumice kao i mi imaju i oni.Niko im nije javio ni gde treba prijaviti pozar,ni da li obrisati kulturu sa parcele ili celu parcelu,dobio sam savet da odem u opstinu i tamo prijavim pozar na parcelama da barem negde ima prijavljeno.Sve u svemu potez nepismenih i nesposobnih idiota na vaznim funkcijama,j.ebe lud zbunjenog.

Jebe lud zbunjenog i tako dalje ..... i tako dalje..... samo ne znam dokle ćemo ovo izdržati? Jednom će da pukne.

Kod nas se vozao inspektor po ataru i pisao sve spaljene parcele. Kasno je za tanjiraču. Ako odem u pasivu treba jednostavno bataliti ovaj posao . Ionako imaju zaradu samo zakupodavci. Jedan moj je od arende kuću sagradio a ja ništa od njegove zemlje.

Treba da se traži satelitski snimak pa da se utvrdi ko je podmetnuo požar ! I debelo kazniti dotičnog.

Evo ja zvao u policiju da prijavim jer mi je neko zapalio kukuruzovinu i policajac se izderao na mene kao Zašto sada svi prijavljujete? kada je spaljeno ? I kao da li imam štete? Reko imam štete jer moram parcele izbrisati iz eAgrara i neću ostvariti podsticaj za iste ali pošto se on u to ne razume nastavio je sa svojom dernjavom kako treba da čuvam svoju zemlju itd...
Zovem PSS Novi Sad ali se niko nije javio kako bi dobio savet šta da radim dalje.
Parcele sam izbrisao iz eAgrara i pozdravio se sa podsticajem za osiguranje za koje sledi javni poziv.
E sad idi skoči u bunar....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Treba da se traži satelitski snimak pa da se utvrdi ko je podmetnuo požar ! I debelo kazniti dotičnog.
Koji crni satelit. Srbija nema svoj satelit a korišćenje tuđeg košta kao svetog petra kajgana. Zato se i snimak na geosrbiji ažurira jednom u 5 godina...

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Mislim da je ta buva oko pasive pustena u javnost i na tv-u samo kao upozorenje,sta moze biti ukoliko krenu neki protesti

Gde da kazne pasivnim statusom gazdinstva,samo ce navuci gnev jos vise ljudi a ovo upozorenje je za ljude koji vode proteste

Sto vise si deo sistema sve vise te drze u saci.. a i nateran si da budes deo sistema.. 1. razlog zastrasivaje, 2. razlog sto manje parcela u eAgraru manje isplata podsticaja = vise para za kradju..

Nazad
Vrh