E-Agrar

Nikad ne bih primetio jer mi link nije iskočio, ali jeste upozorenje da je firefox onemogućio iskačući prozor, sitnim slovima ispod linije za adresu u browseru. Onda sam tu kliknuo i dao mi je mogućnost da Firefox omogućuje iskačući prozor sa sajta eAgrar, to sam izabrao i pojavila se setvena struktura. Mogao sam čekati do nove godine, hvala Srđane! ::super:: :ppozdrav:

Dali ima da se jos nekom ne pojavljuju brojevi od bikova na e posticaji za javni poziv za sungvencije, nekoliko ih ima a ostali ne,ima opcija i za rucni unos grla ,izgleda da cu morati tako.

Dali ima da se jos nekom ne pojavljuju brojevi od bikova na e posticaji za javni poziv za sungvencije, nekoliko ih ima a ostali ne,ima opcija i za rucni unos grla ,izgleda da cu morati tako.
Grla morate uneti ručno.

Pre svega pročitajte sam Pravilnik (Čisto da znate od kog datuma se prihvata a od kog ne)

Dali je neko menjao nosioca gazdistva tj. Od privremenog nosioca u stalnog nosioca zanimame dali se brišu parcele ili ne
Imao sam par slucajeva i prilikom promene iz privremenog u stalnog nosioca sistem sam izbrise parcele i biljnu strukturu i zato uvek pre promene odstampam setvene strukture da mi je lakse vratiti u prvobitno stanje.

Ne mogu da otvorim e-agrar barem 5 dana, piše da je došlo do greške prilikom postupka autentikacije i da pokušam ponovo, i ono opet isto
Ima li ko sličan problem?

Imao sam par slucajeva i prilikom promene iz privremenog u stalnog nosioca sistem sam izbrise parcele i biljnu strukturu i zato uvek pre promene odstampam setvene strukture da mi je lakse vratiti u prvobitno stanje.
Poruka u temi "E-Agrar" https://poljoinfo.com/threads/e-agrar.19905/post-2004558

Screenshot-2025-06-03-11-45-04-876-edit-com-android-chrome.jpg

Ne mogu da otvorim e-agrar barem 5 dana, piše da je došlo do greške prilikom postupka autentikacije i da pokušam ponovo, i ono opet isto
Ima li ko sličan problem?
Sistem funkcioniše narmalno.

Poslednja izmena:
Da li se zna kad pocinje prijavljivanje za sertifikovano seme ?
Moze li se podneti zahtev na e agraru ili se mora cekati da raspisu javni poziv ?

Da li se zna kad pocinje prijavljivanje za sertifikovano seme ?
Moze li se podneti zahtev na e agraru ili se mora cekati da raspisu javni poziv ?
Do kraja ove nedelje će biti raspisn javni poziv (Tako je rekao sam Ministar). Napominjem ako opet ne bude neke promene (Bilo je da se sačeka 10 dana pa sada još 5).
Dok čekate Javni poziv izdigitalizujte Račune, Otpremnice, takođe izvucite eRačun iz eFiskalizacije (Skenirajte QR kod pa će direktno otići na digitalni Račun).

Srđane ,
da li će trebati nabaviti otpremnice uz fiskalni račun , gde na fiskalnom npr. piše SJ ( setvena jedinica) a ne piše broj semena u toj SJ
Jer Sj ima po 25 ,50 i 80000 hiljada semenki

Do kraja ove nedelje će biti raspisn javni poziv (Tako je rekao sam Ministar). Napominjem ako opet ne bude neke promene (Bilo je da se sačeka 10 dana pa sada još 5).

Dok čekate Javni poziv izdigitalizujte Račune, Otpremnice, takođe izvucite eRačun iz eFiskalizacije (Skenirajte QR kod pa će direktno otići na digitalni Račun).
Kako da se izdigitalizuje račun kako to uraditi i kako da se izvuče iz eracuna i efiskalizacije. Kako odrati to

Kako da se izdigitalizuje račun kako to uraditi i kako da se izvuče iz eracuna i efiskalizacije. Kako odrati to
Prvo pitanje:

Imate više načina

Direktno slikanje preko telefona
Skeniranje (Pomoću skenera odnosno multifunkcionalnog uređaja >Štampač, Kopir, Skener) pa .jpg ili .pdf sačuvate na Fleš ili neka ostane na hardu ili ssd

Drugo pitanje:

Skenirate QR kod pomoću telefona

Ili odete na ovaj link https://suf.purs.gov.rs/verify/ i prepišete sve što se traži.

Kako misliš da izdigitalizujemo?
Da nam potpišu u savetodavnom ili mi da ih elektronski potpišemo ?

Nazad
Vrh