E-Agrar

Nikad ne bih primetio jer mi link nije iskočio, ali jeste upozorenje da je firefox onemogućio iskačući prozor, sitnim slovima ispod linije za adresu u browseru. Onda sam tu kliknuo i dao mi je mogućnost da Firefox omogućuje iskačući prozor sa sajta eAgrar, to sam izabrao i pojavila se setvena struktura. Mogao sam čekati do nove godine, hvala Srđane! ::super:: :ppozdrav:

Dali ima da se jos nekom ne pojavljuju brojevi od bikova na e posticaji za javni poziv za sungvencije, nekoliko ih ima a ostali ne,ima opcija i za rucni unos grla ,izgleda da cu morati tako.

Dali ima da se jos nekom ne pojavljuju brojevi od bikova na e posticaji za javni poziv za sungvencije, nekoliko ih ima a ostali ne,ima opcija i za rucni unos grla ,izgleda da cu morati tako.
Grla morate uneti ručno.

Pre svega pročitajte sam Pravilnik (Čisto da znate od kog datuma se prihvata a od kog ne)

Dali je neko menjao nosioca gazdistva tj. Od privremenog nosioca u stalnog nosioca zanimame dali se brišu parcele ili ne
Imao sam par slucajeva i prilikom promene iz privremenog u stalnog nosioca sistem sam izbrise parcele i biljnu strukturu i zato uvek pre promene odstampam setvene strukture da mi je lakse vratiti u prvobitno stanje.

Ne mogu da otvorim e-agrar barem 5 dana, piše da je došlo do greške prilikom postupka autentikacije i da pokušam ponovo, i ono opet isto
Ima li ko sličan problem?

Imao sam par slucajeva i prilikom promene iz privremenog u stalnog nosioca sistem sam izbrise parcele i biljnu strukturu i zato uvek pre promene odstampam setvene strukture da mi je lakse vratiti u prvobitno stanje.
Poruka u temi "E-Agrar" https://poljoinfo.com/threads/e-agrar.19905/post-2004558

Screenshot-2025-06-03-11-45-04-876-edit-com-android-chrome.jpg

Ne mogu da otvorim e-agrar barem 5 dana, piše da je došlo do greške prilikom postupka autentikacije i da pokušam ponovo, i ono opet isto
Ima li ko sličan problem?
Sistem funkcioniše narmalno.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh