Skroz gore u levom uglu se nalazi prozorčić sa eRPG pa odmah pored njega se nalazi novi otvoreni prozorčić sa tim Izvodom (Gore piše plant_cultures).Preko kompa.

Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Skroz gore u levom uglu se nalazi prozorčić sa eRPG pa odmah pored njega se nalazi novi otvoreni prozorčić sa tim Izvodom (Gore piše plant_cultures).Preko kompa.
Grla morate uneti ručno.Dali ima da se jos nekom ne pojavljuju brojevi od bikova na e posticaji za javni poziv za sungvencije, nekoliko ih ima a ostali ne,ima opcija i za rucni unos grla ,izgleda da cu morati tako.
Imao sam par slucajeva i prilikom promene iz privremenog u stalnog nosioca sistem sam izbrise parcele i biljnu strukturu i zato uvek pre promene odstampam setvene strukture da mi je lakse vratiti u prvobitno stanje.Dali je neko menjao nosioca gazdistva tj. Od privremenog nosioca u stalnog nosioca zanimame dali se brišu parcele ili ne
Proveri kako si upisao e-mail.Ne mogu da otvorim e-agrar barem 5 dana, piše da je došlo do greške prilikom postupka autentikacije i da pokušam ponovo, i ono opet isto
Ima li ko sličan problem?
Poruka u temi "E-Agrar" https://poljoinfo.com/threads/e-agrar.19905/post-2004558Imao sam par slucajeva i prilikom promene iz privremenog u stalnog nosioca sistem sam izbrise parcele i biljnu strukturu i zato uvek pre promene odstampam setvene strukture da mi je lakse vratiti u prvobitno stanje.
Sistem funkcioniše narmalno.Ne mogu da otvorim e-agrar barem 5 dana, piše da je došlo do greške prilikom postupka autentikacije i da pokušam ponovo, i ono opet isto
Ima li ko sličan problem?