Skroz gore u levom uglu se nalazi prozorčić sa eRPG pa odmah pored njega se nalazi novi otvoreni prozorčić sa tim Izvodom (Gore piše plant_cultures).Preko kompa.

Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Skroz gore u levom uglu se nalazi prozorčić sa eRPG pa odmah pored njega se nalazi novi otvoreni prozorčić sa tim Izvodom (Gore piše plant_cultures).Preko kompa.
Grla morate uneti ručno.Dali ima da se jos nekom ne pojavljuju brojevi od bikova na e posticaji za javni poziv za sungvencije, nekoliko ih ima a ostali ne,ima opcija i za rucni unos grla ,izgleda da cu morati tako.
Imao sam par slucajeva i prilikom promene iz privremenog u stalnog nosioca sistem sam izbrise parcele i biljnu strukturu i zato uvek pre promene odstampam setvene strukture da mi je lakse vratiti u prvobitno stanje.Dali je neko menjao nosioca gazdistva tj. Od privremenog nosioca u stalnog nosioca zanimame dali se brišu parcele ili ne
Proveri kako si upisao e-mail.Ne mogu da otvorim e-agrar barem 5 dana, piše da je došlo do greške prilikom postupka autentikacije i da pokušam ponovo, i ono opet isto
Ima li ko sličan problem?
Poruka u temi "E-Agrar" https://poljoinfo.com/threads/e-agrar.19905/post-2004558Imao sam par slucajeva i prilikom promene iz privremenog u stalnog nosioca sistem sam izbrise parcele i biljnu strukturu i zato uvek pre promene odstampam setvene strukture da mi je lakse vratiti u prvobitno stanje.
Sistem funkcioniše narmalno.Ne mogu da otvorim e-agrar barem 5 dana, piše da je došlo do greške prilikom postupka autentikacije i da pokušam ponovo, i ono opet isto
Ima li ko sličan problem?
Do kraja ove nedelje će biti raspisn javni poziv (Tako je rekao sam Ministar). Napominjem ako opet ne bude neke promene (Bilo je da se sačeka 10 dana pa sada još 5).Da li se zna kad pocinje prijavljivanje za sertifikovano seme ?
Moze li se podneti zahtev na e agraru ili se mora cekati da raspisu javni poziv ?
Ne znam još ali ako postoji ta mogućnost da vam izdaju uzmite slobodno.Srđane ,
da li će trebati nabaviti otpremnice uz fiskalni račun , gde na fiskalnom npr. piše SJ ( setvena jedinica) a ne piše broj semena u toj SJ
Jer Sj ima po 25 ,50 i 80000 hiljada semenki
Kako da se izdigitalizuje račun kako to uraditi i kako da se izvuče iz eracuna i efiskalizacije. Kako odrati toDo kraja ove nedelje će biti raspisn javni poziv (Tako je rekao sam Ministar). Napominjem ako opet ne bude neke promene (Bilo je da se sačeka 10 dana pa sada još 5).
Dok čekate Javni poziv izdigitalizujte Račune, Otpremnice, takođe izvucite eRačun iz eFiskalizacije (Skenirajte QR kod pa će direktno otići na digitalni Račun).
Prvo pitanje:Kako da se izdigitalizuje račun kako to uraditi i kako da se izvuče iz eracuna i efiskalizacije. Kako odrati to
Ni oni još ne znaju kako i šta ,Ne znam još ali ako postoji ta mogućnost da vam izdaju uzmite slobodno.
Kako misliš da izdigitalizujemo?Do kraja ove nedelje će biti raspisn javni poziv (Tako je rekao sam Ministar). Napominjem ako opet ne bude neke promene (Bilo je da se sačeka 10 dana pa sada još 5).
Dok čekate Javni poziv izdigitalizujte Račune, Otpremnice, takođe izvucite eRačun iz eFiskalizacije (Skenirajte QR kod pa će direktno otići na digitalni Račun).