Ја сам лепо написао шта је правни наследник – онај ко има право да наследи. Остали су власници.Pa ja sam lepo napisao sa PRAVNIM naslednikom. A zna se kako se postaje pravni naslednik.
И закон каже да се уговорна обавеза преноси и на њих.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ја сам лепо написао шта је правни наследник – онај ко има право да наследи. Остали су власници.Pa ja sam lepo napisao sa PRAVNIM naslednikom. A zna se kako se postaje pravni naslednik.
Stavi na latinicu, tamo piše zakupodavac, nije do E-agrara nego kod tebe na Chrome podešavanja on ti pravi problem sa prevodom, isto i windows operacioni sistem
Ovi što sam im uradio imaju samo mobilne telefone i to starije androide, kompjuter iz nekog razloga ne žele da nabave, ne koristi niko računar u kući. Sertifikat i lk bi tek bio problem.I niko od njih nije probao preko kompijutera i licne karte ?.
Ugovor o zakupu ne prestaje smrću stranaka već se nastavlja sa naslednicima,osim ako drugačije nije navedeno u ugovoru.@pidikanac , piše na e agraru do kad važi ugovor. A i sećam se da je tada glavni u subotičkom trezoru upozoravao ljude na lokalnoj televiziji da paze šta potpisuju, da je ugovor važeći bez obzira ako se npr promeni vlasnik ili isti premine. Što mi je i logično. Čemu onda ugovor ako ja kao zakupoprimac nemam sigurnost da mogu ulagati u to isto zemljište ako se vlasniku nešto desi ili npr proda tu zemlju nekom trećem licu koje ne želi da produži ugovor?
Čini mi se da je član jjova negde napisao da ima problem sa kupljenom zemljom koja je već registrovana kod nekoga i taj je ne želi izbrisati iz gazdinstva. Sad jjova ima pravo da tuži prodavca zemlje jer je prećutao taj podatak pri kupoprodaji.
Ne mogu sto posto tvrditi da sam u pravu za ovaj moj slučaj, zato i tražim još nečije mišljenje. Naravno, uvažavam i tvoje @pidikanac .
Jesi probao kolegi da se uloguješ na E-Agrar. Ja sam pre neki dan uspešno sve uradio i registrovao PG sa svim parcelama, mada nemam puno, sem one jedne koju imam u suvlasništvu sa ženom.Probao sinoć da uđem ponovo i da nešto vidim kad ono,ne može da me pusti da nastavim dalje radnju, na ConsentID vrti, traži šestocifreni PIN ja unesem on opet zeza i tako u krug. Šta raditi, da li ići opet u poštu po novi papir pa novi Consent ili...Vazi probacemo sutra, umoran sam sada ceo dan sam se ako sa frezom i zatrpavao krompir.Ide do druga sad pomoci cu ti sutra.
Pitanje je da li će gazdinstvo biti u aktivni ili pasivni status ....Cisto da znate, da mi je prihvatilo obnovu PGa iako nisam uneo JMBG vlasnika parcele, pa sad videcemo kako ce biti...
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Logičan splet okolnosti, sada će dopustiti apsolutno sve da se prijavi za crkavicu od subvencija, a sledeće godine će svi dobiti porez na zakup tog prijavljenog poljoprivrednog zemljišta, zato traže JMBG da znaju kome da skinu kožu sa leđa u zavisnosti da li je PG u sistemu PDV-a ili ne....Jbt sve pocrvenrlo. Trazi da svaka parcela ima jmbg zakupodavca
Sta li smeraju, hm
Kod mene je ugovor overen sa JMBG i odnet u trezor kad sam upisivao u gazdinstvo zemlju,pre par godina,a sad mi u e agraru traži da unesem JMBG zakupodavca.Logičan splet okolnosti, sada će dopustiti apsolutno sve da se prijavi za crkavicu od subvencija, a sledeće godine će svi dobiti porez na zakup tog prijavljenog poljoprivrednog zemljišta, zato traže JMBG da znaju kome da skinu kožu sa leđa u zavisnosti da li je PG u sistemu PDV-a ili ne....
Još nešto uopšteno? Kako Vam je uopšte i overene "ugovor" od strane notara bez jmbg-a kod potpisa... kada tamo jasno ima polje da se upiše JMBG i adresa stanovanja...