Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam ćaleta da li su pitali. Vidim ovde u uptstvu za deblokadu da mozeš sam da odabereš.Mozda sam ga i dobio na papiru ne secam se ima nekoliko godina od kad sam isao po to, ali znam da su me pitali koji pin hocu i taj pin mi je radio nisam nista menjao..
Zašto misliš da ne moze biti pogrešan?Pa jedini pin koji imaš je onaj koji si dobio na papiru odstampan kad si preuzeo lk i nikako ne moze biti pogrešan e kasnije ga mozeš sam promet iti ako imaš čitač lk na pc unosiš ga kad praviš nalog na e upravi kad napraviš nalog možeš sam generisati parametre za cons. ID.
Bila danas zenina majka, nisam mogao da im ubacim 3kj u eagrar. Zavrsila danas za 10 minuta bez najave u katastar u kovacici....Jel isao neko u katastar da promeni podatke na parceli koja je njegovo vlasnistvo tj da ispravi da bude upisan na toj parceli sa maticnim brojem?
Koliko vremena to traje?
Na ovom zadnjem koraku kad dodaješ do pina gore gde otvori tvoje ime imaš dve opcije sa imenom autentifikacija i potpisivanje ideš na drugu ne znam koja je tačno ali druga, mislim da ti pin nije blokiranNe znam ćaleta da li su pitali. Vidim ovde u uptstvu za deblokadu da mozeš sam da odabereš.
Zašto misliš da ne moze biti pogrešan?
Ne znam da li sam ja nešto zeznuo. Uradio sam sledeće:
- Instalirao drajvere za čitač
Instalirao Visual++,
-čelik i TrustEdge - oba su uredno očitali podateke sa L.K.
Utišao na euravu odabaro prijavu preko kvalifikovanog elektonskog sertifikada gde mi je trazio Pin koji kada sam uneo nije prihvatio.
Da li sam mozda promašio neki korak?
Vidim sad da na eupravi postoje i ove aplikacije NexU APR. Da li su i one potrebne.
Supruga i tast imali isti problem otišla supruga u PSS i deinstalirali Consent i sve iz početka i sve ok.Скинуо апликацију унео параметре које сам добио у пошту, и не могу никако да се пријавим на е аграр. На апликацији све одрађено и функционише, на е аграр идем преко компа и неће никако
Uneo sam 3 puta pin koji sam dobio na papiru iz mupa. Navodno je pogrešan i sad mi karta zaključana. Sad moram zahtev za deblokad.
Da li je neko imao sličan problem i da li moze da bude drugi problem mimo mogućnosti da ga je neko u mupu pogrešno uneo. Mislim ja ga nisam sigurno 3 puta zezno. Pogotovo što sam posle prve grške strogo vodio računa i 5x proveravao 4 cifre.