E-Agrar

Koliko se čeka od prilike da prodju parcele? U ponedeljak idem da sredim ugovore pa da ih ubacim u e-agrar a sve se bojim da ne probijem rok
Nema pravila, danas mi je peti dan bez promene, čekam i dalje
U decembru mi je jedna nova parcela prošla za dva dana

ako sam dobro shvatio, zahtev može da se podnese i sa neverifikovanim parcelama ali će doći na red da se obrađuje tek kad se parcele verifikuju

Pre 20ak dana parcele su prolazile za sat-dva. Sve sto sam ubacivao proslo je brzo, pa cak i one koje su bile problematicne. Problem je relativno brzo rezen, mada je sam problem prouzrokovao sistem svojim manjkavostima.

Molim Vas za pomoć, savet. Imam gazdinstvo, ja som nosilac a tata mi je član gazdinstva. Međutim tata je umro pre 7 dana a ja moram da obnovim gazdinstvo i setvenu strukturu. Šta da radim sa tom zemljom koja je bila tatina? Da čekam ostavinsku raspravu...plašim se da će se to odužiti. Zemlju svakako ja radim. U pitanju je nekih 15 h. Plašim se ako ga izbrišem kao člana da neću dobiti subvencije. Hvala za svaki savet.

Kako ide ugovor o zakupu, ako stoji u katastru na ime dva supruznika a kod svakog stoji 1/1, da li je dovoljno potpisati sa jednim? Hoce li tako prihvatiti?

Molim Vas za pomoć, savet. Imam gazdinstvo, ja som nosilac a tata mi je član gazdinstva. Međutim tata je umro pre 7 dana a ja moram da obnovim gazdinstvo i setvenu strukturu. Šta da radim sa tom zemljom koja je bila tatina? Da čekam ostavinsku raspravu...plašim se da će se to odužiti. Zemlju svakako ja radim. U pitanju je nekih 15 h. Plašim se ako ga izbrišem kao člana da neću dobiti subvencije. Hvala za svaki savet.
Saučešće. Probaj nekako da ubrzaš ostavinu preko nekoga, zamoli ih zbog subvencija. Mogla bi da odradiš ti šta treba ali to onda nije baš po zakonu, eagrar ne zna da je on umro.

Код једног пријатеља не могу да изменим засејани усев - пише нешто РГЗ - нема матичног броја. Обновљено је сасвим нормално.

Да ли ће моћи да се дода ако се избрише, тј да се нешто не поремети?

Za sam početak primite moje saučešće.

Poštovana,

Nažalost morate da sačekate ostavinsku raspravu.

Zemljište preminulog člana ne može da se nalazi u gazdinstvu bez saglasnosti člana, a to nemate.

Svakako na to zemljište nećete dobiti subvencije dok se ne završi ostavinska rasprava

Oca treba da obrišete iz eRPG-a.

Nazad
Vrh