E-Agrar

@talianu pise da je slobodno 2.4ha a ja treba da ubacim skoro 6ha

A jel znas ko radi zemlju pored tebe? Da kontaktiras nekoga od njih? Meni su rekli u e agraru kod koga je problem. I zvao sam tog vlasnika objasnio o cemu se radi a onda zvao i tog sto je uzeo od njega u zakup. Sada je pokrenuto brisanje gazdinstva od tog vlasnika kog koga je bila zemlja nekada.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ako može pomoć, imam problem sa promenom biljne kulture na parceli, kad izbrišem prethodnu kulturu i ubacim novu i kliknem na POTVRDI, onda mi izbaci nešto za protivgradnu zaštitu da ne može manja vrednost od 1. Naravno nije nikad ni bilo protivgradne zaštite, a parcele su u vlasništvu vec niz godina.

Ako može pomoć, imam problem sa promenom biljne kulture na parceli, kad izbrišem prethodnu kulturu i ubacim novu i kliknem na POTVRDI, onda mi izbaci nešto za protivgradnu zaštitu da ne može manja vrednost od 1. Naravno nije nikad ni bilo protivgradne zaštite, a parcele su u vlasništvu vec niz godina.
Izbrišite biljne kulture sa tih parcela i ponovo ih ubacite (Samo ovog puta ne dirajte, ne klikćite opciju Protivgradna zaštita na, neka ostane 0ha 0ar 0m²).

Do kada traje obnova poljoprivrednog gazdinstva?
I da li parcele tj povrsine unete nakon obnove mogu da se prijave za subvencije po hektaru?
Hvala

Pitanje za Srdana, nekim parcelama mi isteče ugovor 30.09 i 15.10 ove godine, da li je to dovoljno za subencije po hektaru? Znam da neće biti za subvencije osiguranja zemlje, ali sada me zanima jer ne mogu trenutno da pravim nove..

Pitanje za Srdana, nekim parcelama mi isteče ugovor 30.09 i 15.10 ove godine, da li je to dovoljno za subencije po hektaru? Znam da neće biti za subvencije osiguranja zemlje, ali sada me zanima jer ne mogu trenutno da pravim nove..

Meni je prosle godine isticalo u julu mesecu. Dobio sam sve subvencije i ok je bilo. Cak i osiguranje. Tek sam pre par dana obnovio ugovor. Vidim da je pitanje za srdjana ali eto ja sam tako prosao :)

Дуле, обнова траје целе године, па ко кад уради. Могу се уносити нове парцеле и после обнове, само треба пазити да све завршиш док не поднесеш захтев за субвенцију јер си онда у прекршају ако нешто промениш. Значи оно стање уочи самог подношења захтева треба да је и коначно тј исправно.

Do kada traje obnova poljoprivrednog gazdinstva?
I da li parcele tj povrsine unete nakon obnove mogu da se prijave za subvencije po hektaru?
Hvala
Obnova gazdinstva traje do kraja godine.

Međutim u obavezi ste da obnovite čim počne željeni Javni poziv pa da možete da podnesete zahtev.

Naravno da mogu (Samo je bitno da parcele budu verifikovane do početka ili pri kraju javnog poziva).

Milioniti put isto pitanje ali zaboravih od prosle godine. Kako bese kada su dva vlasnika jedne parcele prave se 2 ugovora posebno i stavlja se povrsina koja je u njihovom posedu i posle se dodaje u e-agraru kao 2 parcele a ustvari je jedna?

Screenshot-20250219-083402.png

Meni je prosle godine isticalo u julu mesecu. Dobio sam sve subvencije i ok je bilo. Cak i osiguranje. Tek sam pre par dana obnovio ugovor. Vidim da je pitanje za srdjana ali eto ja sam tako prosao :)

Nisu parcele pozutele nakon isticanja zakupa? Dobro je ako je tako

Negde sam čitao ali nemam sad bas vremena da tražim odgovor.Kako mogu saznati čiji je BPG.Sa čovekom napravio ugovor o zakupu,sad da dodam,kad ono neko prijavio zemlju,i izbacuje broj PG ,zemlju obradjujem već 15 god.

Negde sam čitao ali nemam sad bas vremena da tražim odgovor.Kako mogu saznati čiji je BPG.Sa čovekom napravio ugovor o zakupu,sad da dodam,kad ono neko prijavio zemlju,i izbacuje broj PG ,zemlju obradjujem već 15 god.
Recite vlasniku da pozove 0800106107 i neka izdiktira Broj Poljoprivrednog Gazdinstva.

Trećim licima u ovom slučaju zakupcu se ne daju takve poverljive informacije (🤫 može da se napravi izuzetak pa da se daju takve informacije trećem licu ali retko).

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh