E-Agrar

Pozdrav ljudi, imam neki problemcic, na jednoj parceli ima vise vlasnika u kojoj sam vecinski, otkupio sam deo navedene parcele,probao da to promenim u e agraru, medjutim ne moze, da li treba da je izbrisem i ponovo uvedem...hvala
Ako je presla na tebe u katastru u eagraru moras da obrises parcelu koju si vec uneo i da je uneses ponovo sa vecom povrsinom.

Послато са SM-A125F помоћу Тапатока

Hvala, uradjeno, a da li to isto vazi i za parcele koju su u zakupu, odnosno sa krcenjem parcele smo dobili smo celu povrsinu obradivu, a prosle godine sam konkurisao za smanjenu povrsinu zbog siblja a sad bih da povecam. Da li je isti princip? hvala

Pozdrav ljudi, imam neki problemcic, na jednoj parceli ima vise vlasnika u kojoj sam vecinski, otkupio sam deo navedene parcele,probao da to promenim u e agraru, medjutim ne moze, da li treba da je izbrisem i ponovo uvedem...hvala
Odgovorio vam je @lucky.serbia
Hvala, uradjeno, a da li to isto vazi i za parcele koju su u zakupu, odnosno sa krcenjem parcele smo dobili smo celu povrsinu obradivu, a prosle godine sam konkurisao za smanjenu povrsinu zbog siblja a sad bih da povecam. Da li je isti princip? hvala
Isti je princip samo što ovog puta parcela ide ponovo na Verifikaciju.

Površinu parcele morate da uskladite sa podacima iz Katastra (Besplatni Izvod vadite na eKatastar).

Poslednja izmena:
To kada radiš upiši da je cela površina obradiva a pod kulturom upiši onoliko koliko možeš da poseješ. Obradivu površinu smanji samo ako ima bandera, rupa, reka ili tako nešto gde nikada nećeš moći da seješ.

Poslednja izmena:
To kada radiš upiši da je cela površina obradiva a pod kulturom upiši onoliko koliko možeš da poseješ. Obradivu površinu smanji samo ako ima bandera, rupa, reka ili tako nešto gde nikada nećeš moći da seješ.
Pa jesam upisao da je cela povrsina obradiva a pod kulturom smanjio, ali ne mogu da promenim to sto je pod kulturom (odnosno ako brisem pa ubacim onda moze)

Ja sam to smanjivao prosle godine ali u e-potsticajima,sad ne mogu tacno da se setim ali znam da sam smanjivao u onoj tabeli.

Od februara se selim na drugu adresu, u dokumetnima cu menjati adresu, da li to moze da utice na e agrar i ugovore u zakupu,i da li moram nesto i u eagraru da menjam povodom toga ??

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

Od februara se selim na drugu adresu, u dokumetnima cu menjati adresu, da li to moze da utice na e agrar i ugovore u zakupu,i da li moram nesto i u eagraru da menjam povodom toga ??

Da da morate menjati adresu i na platformi eRPG u oči softverskog rešenja eAgrar

Poželjno je da menjate adresu i na Ugovoru ali nema potrebe (eAgraru je bitno JMBG,podaci o parceli, potpisi i pečat) znam dosta njih što im piše jedna adresa a žive na drugoj.
Update

Pregled i promena podataka o gazdinstvu​

Svaku promenu u podacima o poljoprivrednom gazdinstvu neophodno je da prijavite Registru u roku od 30 dana od nastupanja promene.

1.2. Sedište​

Da da morate menjati adresu i na platformi eRPG u oči softverskog rešenja eAgrar

Poželjno je da menjate adresu i na Ugovoru ali nema potrebe (eAgraru je bitno JMBG,podaci o parceli, potpisi i pečat) znam dosta njih što im piše jedna adresa a žive na drugoj.
Update

Pregled i promena podataka o gazdinstvu​

Svaku promenu u podacima o poljoprivrednom gazdinstvu neophodno je da prijavite Registru u roku od 30 dana od nastupanja promene.

1.2. Sedište​

Jedan sutra ugovor overavam, tu ce biti stara adresa, kad uradim dokumenta , posle toga,ugovore koje budem pravio stavljam novu adresu, a ove stare ugovore koje mi jos vaze ne diram nista ?

Nesto mi ne radi prijava preko consent id, da li jos neko ima peoblem ?

ConsentID radi normalno (Problem je do vašeg telefona).

Resetujte telefon, vratite na drugi telefon (Backup).​
Ovo izbaci, usao sam preko el potpisa....
Htedoh da ubacim novi ugovor u parcelu gde je istekao zakup 31.12, ubacio nove ugovore ali stare ne mogu da uklonim, šta je caka tu ?
34c5e5c386c89065503881752757bdfe.jpg

Ovo izbaci, usao sam preko el potpisa....
Htedoh da ubacim novi ugovor u parcelu gde je istekao zakup 31.12, ubacio nove ugovore ali stare ne mogu da uklonim, šta je caka tu ?
34c5e5c386c89065503881752757bdfe.jpg

Stare ugovore ne dirajte (Oni se ne brišu) dovoljno je da priložite nov overen ugovor i da promenite važenje zakupa.

Hoću da se zahvalim Srdjanu još jednom na pomoći juče i jutros ! , završio sam onaj ugovor Srdjane i uradio kako si rekao, parcele su prošle verifikaciju posle sat vremena od prijavljivanja u eagrar, puno hvala i na broj telefona od Milana zvao sam ga rano jutros i on mi je rekao da ne mora da navodim površinu po klasama zemlje nego samo ukupnu površinu parcele .

Nazad
Vrh