Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Radi sad. Za koliko dana uplate pare kako su ostali prolazili?I kod mene ista situacija. Čekamo da proradi.
Kod mene u proseku oko 25 dana se čekalo.Radi sad. Za koliko dana uplate pare kako su ostali prolazili?
A gde je izasao pravilnik da ce biti povracaj za seme??!A kad ce za seme povracaj? Dok izblede racuni?
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Isto tako nešto sam podneo zahtev, bez ikakvog odgovora. Odrekao se od žalbe u delu gde je to omogućeno, ali bez zvaničnog rešenja.Zahtev za refakciju podnet 15.4. još nema rešenja u esanduče.... A zahtev predat 5.4. i odrekao se žalbe još nema uplate. Nešto su stali sa plaćanjem izgleda...
Ja sam podneo zahtev 12.04, sutra dan dobio resenje, odrekao se zalbe i dobio pare 25.04. Posle toga sam jos par zahteva podne i nista ni od resenja ni od paraZahtev za refakciju podnet 15.4. još nema rešenja u esanduče.... A zahtev predat 5.4. i odrekao se žalbe još nema uplate. Nešto su stali sa plaćanjem izgleda...
Odricanje od zalbe tek kad stigne resenje pa resenje skines i dodas ga u prilog, onda se ukloni tamo sa onog spiskaIsto tako nešto sam podneo zahtev, bez ikakvog odgovora. Odrekao se od žalbe u delu gde je to omogućeno, ali bez zvaničnog rešenja.
Zdravo svima. Imam jedno pitanje, odradila sam obnovu gazdinstva jos februara, i mislim da sam poslala zahtev za subvencije, ali nije prosao, i naravno nema ga nigde i nema uplata. Da li postoji mogucnost da se pise zalba ili tako nesto?
Jako mi je žao što ste propustili javni poziv.
Jednom preskočen javni poziv koji je završen ne može ponovo da se aplicira (I to je to, tu nema mogućnosti nikome da se žali ili slično, pošto je bilo dovoljno vremena da se podnese zahtev za subvencije).