E-Agrar

Poštovani Dragane,
obaveštavam te, kao i ostale cenjene kolege, da sam pre pet minuta izvršio uplatu sa mog tekućeg računa - na račun Inicijative, u iznosu od 2.000,00 dinara.

Poštovani Radoslave,

pokušao sam , kod kucanja naloga za prenos, da te poslušam i kao svrhu plaćanja stavim " Kuvao sam pekmez i kupio šljive" ali mi moja banka to nije dozvolila uz obrazloženje da to programski nije moguće, a i da je moglo oni ne bi sproveli jer su primetili u mom glasu neku gorčinu.
👍 Samo da komsinica ne bude zakinuta za te 2 crvene 🤔

Imam mali problem.
Prilikom zamene telefona napravio sam bekap i poslao na svoj mail.Kada sam promenio telefon i otvorio mail,otpakovao zip fajl i pokušao da aktiviran Consent ID neće da mi prihvati datoteku i ne mogu da se ulogujem na erpg.
Kako si rešio problem? . Jer ni ja ne mogu izaći na kraj. Isto kao i kod tebe.

Kako si rešio problem? . Jer ni ja ne mogu izaći na kraj. Isto kao i kod tebe.
JA sam vec trojici napravio "back up", i slao na mail//stim da treba da "kod rezervne kopije" da das neku lozinku recimo "Petar1995+", dakle velika slova ..mala slova...i "+" to je obavezna stavka..probaj pa javi!

Sve sam to uradio . Kad uđem da povratim backupp i pritisnem da skine on me vrati na početak kao da je fajl prazan. Ne traži mi lozinku.

Imam mali problem.
Prilikom zamene telefona napravio sam bekap i poslao na svoj mail.Kada sam promenio telefon i otvorio mail,otpakovao zip fajl i pokušao da aktiviran Consent ID neće da mi prihvati datoteku i ne mogu da se ulogujem na erpg.

@caran
Fajl treba da skineš na memoriju telefona (ili memorijsku karticu). NE SMEŠ ništa otpakovati, kako si napisao, već mora ostati u originalnom .zip formatu.

Imam jednu parcelu na verifikaciji i nije velika. Stoji već 2 nedelje tako. Ako i u ponedeljak bude ista situacija, tačno ću je obrisati, pa kad isplate subvencije ponovo je dodam pa nek onda verifikuju koliko hoće...

Послато са SM-A546E помоћу Тапатока
Sad ušao da proverim, verifikovali su. Dodao sam je u zahtev i sad čekamo...

Dobar dan jedno pitanje za srdjana,I imam jedan problem tu u selu sa komsijinim gazdinstvom radim mu e agrar problem je aplikacija conseint kad hoću da se logujem pisem da je aplikacija ne aktivna,udjem preko korisničko ime i lozinke na e upravu i tamo piše ne aktivna.uzimao nove parametre u posti instalirao ponovo aplikaciju i pise registracioni kod nevazeci ili neaktivan pokušajte ponovo . Pa ako moze neka pomoc gde da aktivirano ti aplikaciju i na koji nacin... Hvala

Dobar dan jedno pitanje za srdjana,I imam jedan problem tu u selu sa komsijinim gazdinstvom radim mu e agrar problem je aplikacija conseint kad hoću da se logujem pisem da je aplikacija ne aktivna,udjem preko korisničko ime i lozinke na e upravu i tamo piše ne aktivna.uzimao nove parametre u posti instalirao ponovo aplikaciju i pise registracioni kod nevazeci ili neaktivan pokušajte ponovo . Pa ako moze neka pomoc gde da aktivirano ti aplikaciju i na koji nacin... Hvala
Ti negde gresis.
Napravis email,ides u postu po parametre,das u posti taj email,instaliras aplikaciju i registrujes se.
Sa svakog mob mozes da udjes na e agrar ali sa mob gde ti instalirana aplikacija moras da potvrdis.

Po ovome što sam pročitao vi ste se logovali preko mail adrese (Koju niste dali u Pošti) gde nije aktiviran ConsentID.

Rešenje za ovaj problem

Posetite ovaj link eID problem
Napišite Ime i Prezime
Mail napišite vaš

Tekst poruke

Provera na koji mail je registrovan ConsentID
za sledeći JMBG xxxxxxxxxxxxx (Navedite komšijin JMBG).

Ako ni pored toga ne proradi ConsentID morate napraviti novi eID nalog i otići u Poštu po nove parametre.

Registracija eID naloga (eGrađanin)

FB_IMG_1710247691461.jpeg

Апелујемо на пољопривредне произвођаче да редовно проверавају своје еСандуче на порталу еУправе и преузимају документацију која им је испоручена од стране МПШВ (Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде).

Meil je bio ispravan radio je prosle godine bez problema i sada do početkom ovog meseca a sa tim meilom je registrovan concest aplikacija i na tim se izdaju parametri u postu
Po ovome što sam pročitao vi ste se logovali preko mail adrese (Koju niste dali u Pošti) gde nije aktiviran ConsentID.

Rešenje za ovaj problem

Posetite ovaj link eID problem
Napišite Ime i Prezime
Mail napišite vaš

Tekst poruke

Provera na koji mail je registrovan ConsentID
za sledeći JMBG xxxxxxxxxxxxx (Navedite komšijin JMBG).

Ako ni pored toga ne proradi ConsentID morate napraviti novi eID nalog i otići u Poštu po nove parametre.

Registracija eID naloga (eGrađanin)

Nazad
Vrh