grunt
Član
Мораш ићи у Епархију којој земља припада...Нема парох са тим ништа бар код нас је тако.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Biće vam uskoro dodeljen broj predmeta (Obavezno odobrite ono što vam stigne u eSanduče).
mislim da ce odmor da nastupi 1.3, kad se zavrsi rok za podnosenje zahteva za subvenicje/.A šta je to odmor (Nema meni odmora, tako je to kod mene u Privatnom životu radi, radi i samo radi ).
Imam još 100 stranica da odgovorim taman do 00:30 sam tu i to je to onda stvarno idem.
Prihvate dokument od МПШВ-Управа за аграрна плаћања koji je poslat u eSandučeШта да одобре?
Hvala na odgovoru.Biće vam uskoro dodeljen broj predmeta (Obavezno odobrite ono što vam stigne u eSanduče).
Ima li skoro nekih verifikacija?
Čini mi se mesec danas niko ništa!
Zašto bi umanjivao? I staze i travnjak su deo voćnjaka, nema tu druge kulture.
Umanjio sam na vocnjaku povrsinu za staze, travnjak i ostalo. Samo neto zasad. Da li je u redu da taj prazan deo ostavim ovako ili da prijavim i na rih sedam ari neku livadu i li nesto?
Sent from my iPhone using Tapatalk
A ako je prošle godine verifikovana parcela sa neoverenim ugovorom koji važi do 2033godine,jel i on mora da se overi kod notara?Obavezno ali Obavezno priložite Overeni Ugovor od strane Notara pa tek onda obnovite gazdinstvo.
Na koji mail?
Aj napisi da ih sad ne trazim?Na sva tri sto je srdjan01 kacio
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne.A ako je prošle godine verifikovana parcela sa neoverenim ugovorom koji važi do 2033godine,jel i on mora da se overi kod notara?
I meni stigao taj odgovor jutros. Sad proverio, kad stoji crveni trougao i piše da se dostavi overen ugovor. Ja opet ubacim overen ugovor i ponovo im napišem mail. Rekao sam im da se uozbilje i da verifikuju parcele...Meni danas odgovorili za verifikaciju novog gazdinstva:
Поштовани,
Ваши подаци су прослеђени на надлежност.