Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kako nece biti problema ?ne slaze se e agrar sa katastrom nemozes ti biti vlasnik ako je zemlja u katastru na clana ...meni je prosle god bilo sve u redu a ove god sve parcele se vodile na mene kao vlasnistvo a nisu moje u katastru plus su topografski broj parcele dodali 0 na primer 1444/0 i svugde de je bila nula nisam bio ja vlasnik vec clan 1/2 moja a druga clan gazdinstva je vlasnik a prosle god to nisam imo vec je bio lepo samo broj parcele bez 0 nule....sad sam sve parcele koje se vode na clana gazdinstva prilozio neki obrazac gde clan gazdinstva mi dozvoljava koriscenje tih parcela ...i sad u e agraru tacni stoji koje su moje parcele a koje parcele su vlasnistvo clana gazdinstva sto se poklapa sa katastrom ...Budite bez brige (Odgovor je)
raspitaj se dasi siguran 100% Takvu situaciju sam imao i ja al nisam hteo da rizikujem jer se ne saze katastar sa e agrarom,,,pa sam to resio kako je u katastru tako da mi stoji i u eagraru...toje po meni sigurnija varijantaDa li ću da imam problema što u eagraru imam parcele koje su vlasništvo mog oca i on je član mog gazdinsva a piše da su moje vlasništvo?
Placeno sve. Jedna licitaciona jedinica,ali ima 20 malih parcelaJel uplaćena u celosti?
Jel samo odluka potpisana ili i ugovor?
Jasam na državne koje ne radim stavio prirodn livada .Tehnički to i jestePlaceno sve. Jedna licitaciona jedinica,ali ima 20 malih parcela
Može . Ako je zakup treba samo da prođe verifikaciju.Ako se na primer izbrise parcela i promeni povrsina i ponovo doda, da li ta parcela moze da se doda za subvencije
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока