geci
Član
Dosta nas ima koji cekamo da nam stigne potvrda u esanduce,reci im da nisu jedini.vise srece u narednom izvlacenju
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imao sam prijatelja kojem iz nekog razloga nije stizao zahtev na consentID,poslao sam ga u mup odradio sertifikat i bez ikakvog ponistavanja registracije uradio sam mu obnovu i podnosenje zahteva za subvencije.Да, али пре тога мора да поништи регистрацију на еУправи. То може урадити или путем телефона или електронски на маил. Тек ће тада имати могућност да се поново региструје прво на еУправу, после и на еАграр.
Molim vas da mi pomognete oko verifikacije ugovora o ustupanju zemljista na besplatno koriscenje koje traje od 17. 03. 2023 i nista se ne desava. zvao sam E-AGRAR I REKLI SU MI DA SACEKAM, A KRAJNJI ROK ZA PODNOSENJE ZAHTEVA ZA PODSTICAJE JE 30.05.2023 TE AKO SE UGOVOR NE VERIFIKUJE IZGUBICU PRAVO NA 13 HA PODSTICAJA. PRILOZIO SAM UGOVOR I IZVODE IZ KATASTRA. HVALA VAM UNAPRED!!!Izvinite nismo mogli ranije da vam odgovorimo (Stvarno ne znamo šta se to danas dešava linije su se usijale, e-mail sanduče je puno) Prvo da li ste išli na Dodaj parcelu nosioca pa zatim U Katastru pa zatim Izaberete Katastarsku Opštinu pa Broj parcele
*Brisanje parcele se može desiti iz više razloga:
- Brisanje člana
- Sistem nije povukao podatke
- Vi ste sami obrisali
Za sada trenutno nije u planu ali očekujte uskoro da će biti sve opcije otključane
Kolege iz verifikacije imaju vaš predmet e sada kada će da bude verifikovan ne znamo (Imaju puno posla oko:
Parcela
Računa
Novih gazdinstava
Privremenih nosioca
Srdačan pozdrav.
@gost 3201 više nije prisutan na ovom forumu (Šteta ali tako su odlučili) pozovi ponovo 0800 106 107 ili pošalji poruku na uap.callcentar@minpolj.gov.rsMolim vas da mi pomognete oko verifikacije ugovora o ustupanju zemljista na besplatno koriscenje koje traje od 17. 03. 2023 i nista se ne desava. zvao sam E-AGRAR I REKLI SU MI DA SACEKAM, A KRAJNJI ROK ZA PODNOSENJE ZAHTEVA ZA PODSTICAJE JE 30.05.2023 TE AKO SE UGOVOR NE VERIFIKUJE IZGUBICU PRAVO NA 13 HA PODSTICAJA. PRILOZIO SAM UGOVOR I IZVODE IZ KATASTRA. HVALA VAM UNAPRED!!!
Да али код овог господина није дошло ни до верификације налога на еУправи. Имала сам и ја баш такав случај. Када први пут желиш да се улогујеш на еАграр, систем те аутоматски пребацује на регистрацију на еУправи. Прво што урадиш је дајеш постојећу маил адресу. На тај маил стиже захтев за верификацију налога еУправе у наредних 24 часова. Е сад, ако ниси дао добар маил, или брзо отвориш још један маил тако са том "погрешном" адресом, неко је ту на форуму тако урадио и успео, или кликћеш као идиот и прођу 24 сата без верификације (мој случај) и блокирају налог са именом и ЈМБГ. Зато и треба поништавање јер НН лице са одређеним ЈМБГ је већ допола унет у систем. Ја сам својевремено алармирала и овде добре људе на форуму и ПСС. То се одради у року од 24 сата. Полако, без нервозе, има се још 19 дана. .....идем да кувам...Imao sam prijatelja kojem iz nekog razloga nije stizao zahtev na consentID,poslao sam ga u mup odradio sertifikat i bez ikakvog ponistavanja registracije uradio sam mu obnovu i podnosenje zahteva za subvencije.
Priloži i očitanu ličnu kartu vlasnikaMolim vas da mi pomognete oko verifikacije ugovora o ustupanju zemljista na besplatno koriscenje koje traje od 17. 03. 2023 i nista se ne desava. zvao sam E-AGRAR I REKLI SU MI DA SACEKAM, A KRAJNJI ROK ZA PODNOSENJE ZAHTEVA ZA PODSTICAJE JE 30.05.2023 TE AKO SE UGOVOR NE VERIFIKUJE IZGUBICU PRAVO NA 13 HA PODSTICAJA. PRILOZIO SAM UGOVOR I IZVODE IZ KATASTRA. HVALA VAM UNAPRED!!!
Da li ste cekali da vam pojedine parcele na gazdinstvu prodju verifikaciju pa tek onda podnosili zahtev za subvenciju po hektaru. Ili ste zahtev podnosili bez obzira na verifikaciju?
Udjes u opsta podesavanja,opcija 11 posaljes licnu kartu I napises sta treba. I cekas onda mesec dana da urade. Ja imam isto Ali necu jos dok ne uplate. Mislim da je najbitnije jmbg,I da to svi gledaju. Ali moraci promeniti.Meni pogršili prezime na eAgraru mislim jedno slovo a kad uđem u euprava tamo dobro stoji prezime. Zovem call centar al ćorak. Gde mogu to najlakše javiti da isprave?
Sad sam primetio kad sam izvadio setvenu strukturu za osiguranje.