Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da, znam da ce raditi, ali ovoga se plasim:@Millan1 sam si dao odgovor u poslednjoj recenici. Radice i Vilager posao, a kosta oko 18k. Najbolje znas koliko imas posla godisnje, ovi u JKP ga sigurno ne bi uzeli...
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Jel' bas VBV 230 E u pitanju?Vilager kupljen pre dve godine i od prvog dana nije radio kako treba.Karburacija katastrofa evo ga sad na remontu.
Ау друже па није теби лако.Aj priznajte da svi koji kupujete duvač da bi ga koristili za lišće radite to jer vas je žena naterala?
I je ne znam ženu kaja može da počisti to lišće nekih 3 puta za tih mesec+ dana kad opada nego svakih 2-3 dan i onda krenu da pizde što moraju da čiste toliko.
Narvano prvi predlog im je "Ovo drvo mora da se izvadi". Kad je pitaš zašto? Ona ti kaže ne treba drvo tu. Pa posle "dižu žile putanju ili kuću". Pa onda "pašće grane na krov i razbiti crpove". (Naravno kad se popneš i odsečeš te problematične grane rizikujuću da ti sam padneš od gore i polomiš nešto, problemi naravno ne prestaju )
Uzalud se trudiš da joj objasniš da je jako lepo imati drvo pored kuće, kako štiti od vetra, a da ne pominjem vrućunu koja bi leti bili da nije te lepo formirane krošnje.
Narvano jedine opcije koje ti ostaju su:
1) Izvadiš drvo i usereš 25 godina koje je isto raslo. (pritom ispadneš totalni papučar ...+ račun za klimu znatno poraste)
2) Mutiš ženu na raznorazne načine da će isto biti rešeno i to radiš sve dok lišće ne opadne i ona potpuno zaboravi na te "probleme".
3) Odresiš kesu i više kupiš taj duvač prilikom čega taj posao sad pada na tebe jer lakše ti je da izduvaš to lišće na brzinu nego da joj svaki put objašnjavaš kako se taj koristi duvač za lišće.
Priznajte da je bar još neko ima barem sličnu situaciju. Ja sam je imao sa tri različite žene. Totalno nezavisne jedna od druge majka, tetka i ova moja.
Uz svo dužno poštovanje prema ženama sposobnim za ... da kažem muške poslove, Nisam sexista.
Ima snage dovoljno,nekad i suviše, koliko dignem prašinu kad ga cepam po gasu ne da mi sosa da ga koristim više,eno nabavila korovaču...Trebam ovih dana u nabavku duvača, ima li ko iskustva sa villager vbv750? Ne treba mi usisavanje, samo da lišće izduvam na kraj dvorišta. Ima li dovoljno snage za taj posao, koliko je uopšte potrebno da budu brzina duvanja i protok vazduha?