Sasa Jevtic
Član
Tako sam jutros i uradio,ostavio so toliko gornjih pupoljaka pa cemo videti kako ce ici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zoranesm cesto sam u mitrovici,odakle si ti i jel imas dunje?nije se ništa zeznuo, to je suština ! samo naravno ima još nekih detalja ili varijacija na temu !
nije se ništa zeznuo, to je suština ! samo naravno ima još nekih detalja ili varijacija na temu !

,stanje je sledeće - od 780 sadnica trenutno je 5-10 suvo,neke od samog početka nisu se primile a neke kao krenuli pupoljci i mali listići i op za par dana suvo .Na jednom delu sadnica oko 40 posto ima lišća kao na slici,neki manje neki više promenuli boju.Hvala Bogu još nemam "pastirskih štapova" ali mi neki mladari izgledaju nekako "mlitavo".Danas oprskao sa nekim sredstvom (zaboravio mu ime,a mrzi me da sad idem u garažu da vidim) xxxxxx-blau na bazi bakra.Sutra idem da povadim suve i da možda odsečem mladare sa dva i više "zaražena lista" a sledeće nedelje mi stiže iz Mađarske "lek" protiv ervinije taman ću imati vremena da vidim kako se razvijaju stvari.