Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U trećoj, u drugoj je ostavljao po jednu za probu
- - - - - - - - - -
Djaga, ne treba da klikneš na "prijavi post uredniku" pa da pišeš poruku, već ovde dole u polje "brzi odgovor".
Tvoje pitanje je bilo:
Postovanje ja sam novi clan i nemogu da se snadjem na ovoj stranici za dunje jer sam iskljucivo za to zainteresovan i eventualno za krusku pa bih vas zamolio za neko konkretnije objasnjenje.
Ovo je link koji sam hteo da okacim i da pitam sta treba da radim nema sta nisam probao zahvaljujem i oprostite sto se ovako obracam valjda ce posle biti lakse i jednostavnije.
Ma-dunja koja je najčešća podloga ima dosta sličan izgled, u stvari ni sam ih nisam razlikovao već sam skidao sve ispod kalema kada sam imam sličnu dilemu kao ti samo prošle godine. u svakom slučaju ako nemaš previše osušenih dunja moj ti je savet da ih bolje zameniš nego da iz njih razvijaš sam stablo, pa dok dođe do formiranja krošnje a pitanje je koliko je i zdrava pa može da bude i kržljava i da slabo napreduje. Bolje je po meni da uzmes od nekog pouzdanijeg rasadničara novu, zdravu sadnicu.Na nekoliko osušenih voćki krenuli mi mladari ispod mesta kalemljenja,dunja mi je kalemljena na dunji.Mladari identično izgledaju kao i ovi u krošnjama e sad dali ih ostaviti i dali će to biti ista biljka ili da i njih menjam na jesen?