Branislav Srd
Novajlija
Ja imam 1225 kom. posadio sam ih 2022 u decembru. Hemus je skoro 3/4 ostalo je Trijumf. Ako ti trebaju grančice za kalemljenje možeš doći kod mene ako ti nisam predaleko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako si zadovoljan, ima li ervinije, koliko puta prskaš... Ako možeš napiši nešto više o svom dunjiku jer i ja planiram sadnju tih sorti sad na jesen...Ja imam 1225 kom. posadio sam ih 2022 u decembru. Hemus je skoro 3/4 ostalo je Trijumf. Ako ti trebaju grančice za kalemljenje možeš doći kod mene ako ti nisam predaleko.
@radashinJa imam 1225 kom. posadio sam ih 2022 u decembru. Hemus je skoro 3/4 ostalo je Trijumf. Ako ti trebaju grančice za kalemljenje možeš doći kod mene ako ti nisam predaleko.
Treba mi, kako da ne, hvalaJa imam 1225 kom. posadio sam ih 2022 u decembru. Hemus je skoro 3/4 ostalo je Trijumf. Ako ti trebaju grančice za kalemljenje možeš doći kod mene ako ti nisam predaleko.