zoransm
Član
ako je svake treće godine onda je prihvatljivo !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

kod mene posle zadnjeg rezanja samo po neka grančica suva ali imam dva stabla skroz osušena... ali nema "pastirskog štapa" pa mislim da nije jeb... ervinija, inače na dosta stabala krenuli mladari ima sve to da izmrzne na zimu...Isto je i kod mene, imam možda i 10ak koje su takve, mislio sam da nije neka kombinacija svih mogućih loših okolnosti, ervinija, suša, neke su puno i roda ponele.Zoki jesi ti zalivao dunje,tako je isto i kod mene,ono sto je erwinija zahvatila stoji tako ali meni se dosta osusilo celih bas kao i kod tebe na slici,mislim da je od suse jer mi je zastitar rekao da ne zalivam zbog erwinije krenuce jos vise,nisam zalivao mesec dana a vrucine bile velike.cudno jel se bukvalno osusi odjednom i ravnomerno zahvati celu krosnju.
Isto je i kod mene, imam možda i 10ak koje su takve, mislio sam da nije neka kombinacija svih mogućih loših okolnosti, ervinija, suša, neke su puno i roda ponele.

Zoki jesi ti zalivao dunje,tako je isto i kod mene,ono sto je erwinija zahvatila stoji tako ali meni se dosta osusilo celih bas kao i kod tebe na slici,mislim da je od suse jer mi je zastitar rekao da ne zalivam zbog erwinije krenuce jos vise,nisam zalivao mesec dana a vrucine bile velike.cudno jel se bukvalno osusi odjednom i ravnomerno zahvati celu krosnju.
i sta je jos zanimljivo par komada kojima je lisce osuseno bukvalno rdjavo skroz imaju jos zive grane nisu suve kad ih presecem