Koji je razmak sadnje, koja kruna, jel ima nekih bolesti? Kod mene u kraju takodje ima dunja i ohrabruje me sto nema ervinije kao sto nazalost imaju ostale kolege. Inace, i ja sadim ove jeseni 'pazljivo birane' sadnice na oko 1.2ha... Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Miloše, da, da to je ta. Identična kao i moja, trebalo bi da je Hemus !Ervinija je dosta odnela krošnji, propalo mi je i preko 10 celih velikih stabala punih roda, juče sam kosio i opet naišao na sumnjive grane iako sam pre nedelju dana mislio da je konačno stalo sa sušenjima ali to nisam slikao, većina nas koji ima dunju zna kako izgleda ta muka.
Evo par slika leskovačke:
Ostao sam dužan Zoranu jednu sličicu, vreujem da ćemo se složiti da je ista dunja u pitanju koja je i kod tebe, cvetala je pre leskovačke par dana i nije je ni pipnula ervinija:
Trijumf i Asenicaa su oprasivaci, knjiga Evice Mratinic. Reci cu vam kakvog je ukusa, uskoro zri.Hemus traži oprašivača samo nisam pronašao koja je sorta u pitanju. Svi pišu da je besplodna a niko ne navodi koja je sorta oprašuje.
Sutra cu pre posle da prosetam da vidim stanje, mozda vec za vikend.Miloše kada planiraš da bereš?
Sanas nabrao 180 kg sa stabla starog 20 godina...