zoransm
Član
ako je svake treće godine onda je prihvatljivo !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Isto je i kod mene, imam možda i 10ak koje su takve, mislio sam da nije neka kombinacija svih mogućih loših okolnosti, ervinija, suša, neke su puno i roda ponele.Zoki jesi ti zalivao dunje,tako je isto i kod mene,ono sto je erwinija zahvatila stoji tako ali meni se dosta osusilo celih bas kao i kod tebe na slici,mislim da je od suse jer mi je zastitar rekao da ne zalivam zbog erwinije krenuce jos vise,nisam zalivao mesec dana a vrucine bile velike.cudno jel se bukvalno osusi odjednom i ravnomerno zahvati celu krosnju.
Isto je i kod mene, imam možda i 10ak koje su takve, mislio sam da nije neka kombinacija svih mogućih loših okolnosti, ervinija, suša, neke su puno i roda ponele.
Zoki jesi ti zalivao dunje,tako je isto i kod mene,ono sto je erwinija zahvatila stoji tako ali meni se dosta osusilo celih bas kao i kod tebe na slici,mislim da je od suse jer mi je zastitar rekao da ne zalivam zbog erwinije krenuce jos vise,nisam zalivao mesec dana a vrucine bile velike.cudno jel se bukvalno osusi odjednom i ravnomerno zahvati celu krosnju.