Panonski Mornar
Član
odakle onda tolik mravi na stablu,ako nema vasi?Voleo bi da čujem i iskustva drugih ali ja protiv vaši ne špricam dok ih nevidim, ako se na vreme primete i tretiraju neprave one neku štetu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
odakle onda tolik mravi na stablu,ako nema vasi?Voleo bi da čujem i iskustva drugih ali ja protiv vaši ne špricam dok ih nevidim, ako se na vreme primete i tretiraju neprave one neku štetu.
Dunja mi je posadjena jesenas, prijem je dobar, ako moze neki savet, cime da je prskam..
I ja sam počeo sa baterijama...prskao na dve nedelje....kako se tebi čini preparat...ja danas aliette flash,bakterije,kubik... jos poneki cvet ostao...
Ovo i mene interesuje, osim sto mnogo smrdi, dal pomaze. Tretirao sam i dunju i ostalo voce vec par puta.I ja sam počeo sa baterijama...prskao na dve nedelje....kako se tebi čini preparat...
Sent from my Z30 using Tapatalk
ja danas aliette flash,bakterije,kubik... jos poneki cvet ostao...