Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja mislim da ovo nije ervinija. Kod mene je isti ovakav list ali samo na dunjama od kojih je srndac cesao rogove, na ostalim nema... Isto se ovako manifestovalo.
Može da bude i monilija ima je puno, kišno je bilo tokom cvetanja, ne mora da znači da je ervinija ali sigurno nije odbacivanje plodova.Pitanje za drugare. ....imam oko 550 stabala u 3 godini i oko 200 u 1 i 2 godini. Na ovim dunjama u 3 godini ima puno roda ali bas puno i ja bih voleo da je manje.
Problem : na grani ima oko 10 plodova. Plod se susi a sa niim i lisce koje se nalazi na rodnoj grani. Nema veze koji je rod po redu, suse se i prvi u nizu i 5 i 9 na grani i obicno se susi samo jedan plod do dva retko i 3 ploda.
Da li to dunja odbacuje visak pa se susi plod sa celom rodnom granom ili imam posetu od gospodjice Ervinije.....hvala na odgovoru...