marceta.b.
Član
Dali je neko krenuo sa berbom, kod mene je stanje šareno od potpuno zrelih do skroz zelenih. Kakva se cena spominje kod Vas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E sad....Odlična cena ako može kompletan rod da se proda po njoj.
E sad....
Mene pocepala ervinija...moram da presadim oko 60 komadaVideo sam na slici vocnjak dunje, nema erwinije, pitao sam jel je leskovacka u pitanju, kaze jeste
Sutra coveka zovem da pitam kako je stiti, pa cu izneti ovde i pitati dal mogu dati broj ovde pa da se i sami posavetujete sa njim.
Gledao sam nekoliko njegovih klipova i onu emisiju kod Urosa u dobroj zemlji ili kako vec. Samo spominje zalivanje i bakar. Ništa konkretno nije rekao i više je reklamirao rakiju...ali opet svaka čast na svemu što je uradio....ovaj covek je u pitanju
Otkriću vam jednu tajnu: Oktopod ne voli dunju!Nije samo da fale, nego se vidi ponegde i 5-6 komada u nizu da su jednogodisnje a druge barem tri godine imaju tj radi se i popunjavanje i to ne malo.
Ako gledas prazna mesta i zamenjene, na blic pogled bez brojanja se vidi barem 30 posto sadnica da su stradale, a zasad ne deluje stariji od 3-4 godine koliko se barem vidi iz daljine. Sta ce biti za nove 3-4....a sta za 10, dal ce ostati i jedna stara videcemo.
Oktopod ne voli ni višnjuOtkriću vam jednu tajnu: Oktopod ne voli dunju!
Šalim se malo, gledao snimak vidi se puno sadnica različitih godina, ali nema traga od ervinije i sečenja krošnji. Ko zna, s obzirom koliko je novca uloženo moguće i da je vadio sve na kojima se pojavila bakteija jer mu je ipak mlad voćnjak.