Drljače

Da li neko zna ko je proizvođač ove poluteške drljače?

Да ли је правио неко дрљачу од 4м? Постоје неке копије Тупањца по огласима.. или неко можда има прављену по узору на Тупањца...
не изгледа ми као неки захтеван посао, једино је тешко померати елементе, али са виљушкаром није ни то немогуће...

Посебно што може на рате, данас купиш ово, уградиш, сутра оно,па кад се направи... од свега потребног једино немам ласер за сечење, али и то може услужно, мада колико видим ту ни нема много тих елемената што би могло на ласер да иде...

Шта је боље, тешка од 3.8м (или је ту 3.3м пандам) или полутешка од 4.4м?

Poslednja izmena:
Pravio sam ja sebi polutesku od 4.4m. Da sam radio rotore kao kod njega izasla bi me negde ako se dobro secam oko 45% od nove bez pdv-a. Ima negde slike u ovoj temi. Nista nije komplikovano ako se covek iole razume. Trazi vremena, dobru stubnu i solidnog varioca. I da odgovorim i na ovaj poslednji deo, zavisi sa cim vuces u kavoj zemlji, i sta ti licno preferiras.

Да ли је правио неко дрљачу од 4м? Постоје неке копије Тупањца по огласима.. или неко можда има прављену по узору на Тупањца...
не изгледа ми као неки захтеван посао, једино је тешко померати елементе, али са виљушкаром није ни то немогуће...

Посебно што може на рате, данас купиш ово, уградиш, сутра оно,па кад се направи... од свега потребног једино немам ласер за сечење, али и то може услужно, мада колико видим ту ни нема много тих елемената што би могло на ласер да иде...

Шта је боље, тешка од 3.8м (или је ту 3.3м пандам) или полутешка од 4.4м?
ima u selu par tako uskih teških drljč;a niko ih ne koristi jako velika potrošnja goriva trktor preko 100 ks iza nje sabijena zemlja. ima ljudi koji imaju velike podrivače traktore debelo preko 200 ks koje to rade uglavnom rit obavezna diskosna sejalica klinovi su 30x30

Nazad
Vrh