worm
Član
Šta je razlog prodaje? Da li rus 820 može sa njom da radi?
Kao što je napisano. Radio sam sa njom sa YTO 80-90, a prošle godine sam uzeo YTO X1304 tako da je nisam ni kačio jer je premala za njega.
Može MTZ 820 bez problema da je nosi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta je razlog prodaje? Da li rus 820 može sa njom da radi?
Do 5.5 m.Sta predlazete za 1025 od poluteskih drljaca? Za ravan teren po banatu. Da mu bude ok da vuce da ima brzinu.
kolega vuce polutesku tupanjac 4.4 i kaze da mu zna biti puno, volio bi da ima 10-20 konja vise, pogotovo ak u jesen ore kukuruzište pa ide zatvorit sa tom drljacom za psenicuSta predlazete za 1025 od poluteskih drljaca? Za ravan teren po banatu. Da mu bude ok da vuce da ima brzinu.
Koja ima manja od 4,4 m? Mislim 3,5 m zar mu to nije premalo?kolega vuce polutesku tupanjac 4.4 i kaze da mu zna biti puno, volio bi da ima 10-20 konja vise, pogotovo ak u jesen ore kukuruzište pa ide zatvorit sa tom drljacom za psenicu
Kolega worm prodaje njegovu od 3.8Koja ima manja od 4,4 m? Mislim 3,5 m zar mu to nije premalo?
Tako jeKolega worm prodaje njegovu od 3.8