Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
5mKolika poluteška tupanjac za traktor 120-130konja da može malo brže poterati
Kolega slobodno 5.5 mKolika poluteška tupanjac za traktor 120-130konja da može malo brže poterati
uzmi 5,5 uz mogucnost da je smanjis na 4,5Ja sam mislio 5m ali me neki odgovaraju da neće moći povući malo brže kad treba.
A kod nas je prilično laka zemlja za obradu
Koja cena Agrofour drljaca?Hvala na savjetima,skonto sam da će mi biti najbolja tupanjac poluteška 5m i cjenovno i
I po veličini za jd 6900.sledeća od 5.5je drastično skuplja.
Zanima me da li su se prije pravili u drugim dimenzijama npr kolega kaže da je njegova drljača 4,7 i ima 90 klinova a ova što sam naručio je isto 90 klinova i 5 metara
Prijatelju ja radim 40jutara i nemam potrebe za većom a sa ovom mogu raditi u svim uslovimaMala mu je ta od 5 mi ja sam pogrešio što nisam uzeo od 6m
To su igraćke od traktora. Džaba ks kada su tanani, malo kg imaju, i nisu predvidjeni za tešku radnju.Sa drljačom treba biti oprezan, ja kupio Fop 4m a traktor 75 ks, moze ici 7km/h i to maksimalno poplićena, probo rođak sa Agrofarmom 85 ks, i on isao 8km/h, na 10 km tesko motoru. Tako da smo zakljucili da za tu drljacu treba 100 ks, posto rođak ima Tupanjac poluteška 5m i prvi traktor sa njom je bio Df 120 ks i to je negdje i dobro za 5m, ali njegov zaključak je da je Fop 4m teže vući od Tupanjca 4m. Zaključak je obavezna proba drljace ( od kolege nekog) pa onda kupovina.