Drljače

Mi što smo prodali drljaču sa Čeneja imala je klinove 30x30x250. Spuštao sam je na leniju gde je bilo cigala šuta i betona, tandrkalo je ali je ravnalo, ali se nikada nije ni jedan klin iskrivio. Jedino mi se desilo da sam iskrivio krajnji klin za 2cm. Jedna budala ukopala šinu od pruge u leniju za među, a ja spustio da mu poravnam ispred njive.

Screenshot-20220309-171809-Gallery.jpg

Još malo korisnog gvožđa.Nije nova ali će poslužiti.

Izgleda snaga jaka, brzo idu traktori pa se krive. Ili je materijal tj kvalitet loš.
Ja sam mislio da klin se ne može iskriviti, drugar kaže čim oseti put velika šansa da se neki iskrivi ili pukne.
Pa ako se pazi ne moze da se krive, oko 8.5km sam vukao tesku, preko do puta podignuta razbije put klinovi pravi ...

E matiću, ala si slikao kao iz afta, i to u vožnji. Zbog slike malo slovo u tvom prezimenu. Moze se više saznati sa slike da tu postoji voćnjak, nego koja je drljača :ROFLMAO: .

Ma jok, zumBirao sam sliku da vidim gde je varen nosač rotora pa okinuo print screen.Drljača je Dubica 5 m a ima više slika na prethodnim stranama, okačio ih je North Army.

Isao 5 strana unazad i nema. Matiću mora da je bila skupa kada si tako štur.
Inače Dubica je štogod, da te dobro služi. To bi trebalo biti jako kvalitetno.

Da da njesra, za 2 dana urade uvratina sto ce kod Matica za celu sezonu raditi.
Tim drljacama smo ravnali vagase posle mausa gde telehendler i ult nisu mogli da poravnaju te mrcine su bez duse peglale.

Nazad
Vrh