Da dopunim,drljaca je za nekih 4-5 dana uradila 200 jutara,podmazivana svako jutro pre polaska na njivu,otisla 4 lezaja na rotorima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
znaci zadovoljan si drljacom, ma lezaji su sitnica potrosan materijal..Da dopunim,drljaca je za nekih 4-5 dana uradila 200 jutara,podmazivana svako jutro pre polaska na njivu,otisla 4 lezaja na rotorima.
sad treba i ja da se razocaram znaci, meni rekli da ce mi isporuciti 23.marta drljacu..Nije to moje,gazda nije zadovoljan,kaze u rotorima neki kineski lezajevi...
Nasa je uradila daleko vise,svi lezajevi su ok...tu ili je nesto kumovalo ili nije dobar rotor.Da dopunim,drljaca je za nekih 4-5 dana uradila 200 jutara,podmazivana svako jutro pre polaska na njivu,otisla 4 lezaja na rotorima.
Nije to moje,gazda nije zadovoljan,kaze u rotorima neki kineski lezajevi...
Jos je rano govoriti nesto mnogo,ali za ovih par godina zamenili smo samo dva klina,masina je ok...Cici ima slicnu,on ju je uzeo nesto pre,pa je i samim tim vise i radio sa njom...Mi radimo pored nje i sa dva setvospremaca,tako da dele posao u zavisnosti od uslova.@srdjan7 reci nesto vise o drljaci, kako si ti zadovoljan, koliko je dugo imas?
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
ja je uzeo pa sta mi bog da, zavrsavace posao to znam sigurnoJos je rano govoriti nesto mnogo,ali za ovih par godina zamenili smo samo dva klina,masina je ok...Cici ima slicnu,on ju je uzeo nesto pre,pa je i samim tim vise i radio sa njom...Mi radimo pored nje i sa dva setvospremaca,tako da dele posao u zavisnosti od uslova.
Da dopunim,drljaca je za nekih 4-5 dana uradila 200 jutara,podmazivana svako jutro pre polaska na njivu,otisla 4 lezaja na rotorima.
Vuče je Fendt ili Renault ?
Jebat ga, na ovom imaju tri rupice u kanalu koji se gađa sa mazalicom, a ima izbočina na sredini košuljice koja blokira da se ne vrti u kućištu. Kad vrtim ležaj kroz rupice se vide kuglice da se pomjeraju, a zaštita spolja nije guma već neki lim koji ide na knap (ne znam ima li unutra guma, nisam otvarao).
Ležajevi su isto kineski wbw ili tako nešto.