Paracinac88
Član
da i sad je ta cena cuo sam se sa njima.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imaju svi gde je plitko zaorana masa.Kratki su klinovi kod poluteskih.Pisao sam ja o tome prosle nedelje.Da li neko od vas ima problema sa tim poluteskim drljacama, gde je bilo zito ide ok, lepo uradi... ali gde je kukuruziste orano, bas dosta izvlaci capura napolje, cim se malo nakupi gura dosta zemlje, posebno na tim srednjim krilima, kao da nemoze da prodje zemlja, pokusao sam ici sporije oko 8-9 km/h i brze 12-13 isto se desava, produzio toplig, skratio opet isto... Jel ima jos neko slicnih problema?
Da li neko od vas ima problema sa tim poluteskim drljacama, gde je bilo zito ide ok, lepo uradi... ali gde je kukuruziste orano, bas dosta izvlaci capura napolje, cim se malo nakupi gura dosta zemlje, posebno na tim srednjim krilima, kao da nemoze da prodje zemlja, pokusao sam ici sporije oko 8-9 km/h i brze 12-13 isto se desava, produzio toplig, skratio opet isto... Jel ima jos neko slicnih problema?
Kad su duzi klinovi onda manje gusi? Zar ne bi trebalo da gusi jos vise?Imaju svi gde je plitko zaorana masa.Kratki su klinovi kod poluteskih.Pisao sam ja o tome prosle nedelje.
Ovde se vidi kako izgleda posle 1 prohoda i gde nakupi zemlju, tj kako gura
- - - - - - - - - -
nbt bank hours of operation
Tupanjac je jedini izbor,e sad da li 5,5 ili 6,6 tu sam jos u nedoumici6,6m,naravno Tupanjac ...
nemoj posle da bude da ja kvarim oglase i ostale proizvodjaceTupanjac je jedini izbor,e sad da li 5,5 ili 6,6 tu sam jos u nedoumici