petarkrsmanovic
Član
Da li je neko ugradjivao ponistivace tragova na lakim drljacama-tandrkalicama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo malo ponove i kod mene. 3.3m dva reda valjaka, po meni stanje odlicno s obzirom kakve sam sve krseve znao dovuci kuci
uploading picturescertificity.com
Za 549 je teska za brenu je lagana ali je cjena bila takva da se nisam dvoumio ni sekunde. valjda ce posluziti dobro.
Molio bih ako itko od foruma sa ima ili je imao ovakvu drljacu da napise par rijeci koliko su zadovoljni/nezadovoljni s takvom drljacom. Planiram ju koristiti za drljanje oranja (zatvaranje vlage u proljece) a ako se pokaze dobra stvar, mozda i za predsjetvenu pripremu.
6,6 sa krilima koja se lome na 4,4(znaci teza varijanta) je nepune 2 tone.4.4m je 1400kg,pa racunaj. Ista su krila i piramida
Na ovoj drljači su umesto cevi dupli flahovi na krilima i kroz njih idu klinovi,jel ima neko ovakvu drljaču?
Mislio je kontra.Diklofen je napisao da je ovo bolja varijanta nego ona od cjevi.
Na teškoj drljači kad slomiš klin onda znaš da si zbilja posebno stručna osoba. Sve ozbiljnije teške drljače koriste flah konstrukciju na krilima i još nisam imao prilike ni čuti ni vidjeti nekoga da se žali na taj sistem.
Koja tupanjac drljaca bi bila pogodna za 115ks? I kakva su vasa iskustva sa istim?