SasaK
Član
Odg: Drljace
Kako li se ova masina zove
Kako li se ova masina zove
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
"Kes masina" se zove,cuva kicmu,vreme i pareSasaK je napisao(la):Kako li se ova masina zove
LJUDI MOJI NELAZEM JER NEZNAM ZASTO NEMOZE DA VUCE TU malu drljacu,jedan kumancan pravi teske drljace od 5m za traktore od 70-90ks i kosta 2000 eura plave boje drljaca prva liga samo sto je meni ta sirina mala ja bi bar 8 m za tu konjazu tj nesto kao sto je cenjeni clan @b_a_t_a namestio 8m sirokamene si nasao, od kad znam za sebe vozim imt 577 sa 10 brzinskim menjacem i sa 4 krilnom drljacom ide 2 brzom normalno a 3 ide ali malo teze, a ti pises da radis sa 4 direktnom e u to me neces ubediti, jedino ako je vuces podignutu da krila vise na lancima a da je spustis do kraja
Pitanje bi trebao postaviti u temi Roto-Drljača a možda i već naći odgovor na svoje pitanje.ima li ko od vas rotodrljacu i kako ona radi moze li da spremi za setvu ili ipak posle nje mora setvospremac ? pozzzz
Ta ima posle 2 godine da se raspadne!
U vasoj zemlji da,a u nasoj banatskoj...Zašto?
Fali joj još pozadi brana, ili rotori.
U vasoj zemlji da,a u nasoj banatskoj...