ja sam gledao prije nekog na jutubu sto ima maschio i shaktiman..napravio prohod do prohoda i na oko shaktiman puno bolje radi...e sad kvaliteta i koliko ce izdrzati to ne znamJel imao neko iskustva sa Shaktiman rotodrljacom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja sam gledao prije nekog na jutubu sto ima maschio i shaktiman..napravio prohod do prohoda i na oko shaktiman puno bolje radi...e sad kvaliteta i koliko ce izdrzati to ne znamJel imao neko iskustva sa Shaktiman rotodrljacom?
Razumijem šta kažeš, neke imaju tu varijantu, moja nema, shaktiman ima, samo kad praviš veći prenos otežava traktoru ali pravi bolji posao.To sam ti i rekao na istim obrtajima npr 540 kombinacijom 3 zubčanika dobijaš nekoliko različitih brzina pa ti podešavaš kako ti odgovara
17-23,23-17,17-32,32-17,23-32,32-17 svaka kombinacija vrti različite obrtaje noževa pri 540.
Imaš 540,1000,750...zavosi od traktora.Možeš da ugodiš kako god hoćeš.
Može neko objašnjenje?rotodrljača=nužno zlo…
Sent from my iPhone using Tapatalk