Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
PA gledao sam oko toga ali ne mogu da registrujem jer treba 50 ari za registraciju voca a manje moze za stoku i tako to.A radicu analizu zemljista sigurno i to vec sledece nedelje.Kosta 2000 din rezultati za 7 dana.A tacno je da je besplatno za registrovana domacinstva.Ma nema veze prezalice se 2000din ionako zelim da sam na cistom da vidim kako da prihranim zemlju.Nov sam u svemu ovome pa pitam na sve strane .Mislio sam da li moze 2-3 traktorske prikolice da zavrse posao.Inace kao sto vec rekoh tu gde sam mislio malinu sada je kokuruz a cuo sam da je dobar predusev za malinu.A voda se nalazi na 3-4 metra dubine pa i navodnjavanje nije problem.Lomim se izmedju miker i wilamet koju da posadim pa cu mozda 50%/50%.Odprilike oko 2500 sadnica mi treba.
Pozdrav GlamangeDruže a da li si razmisljao o uzorkovanju zemljišta,neverovatno koliko se isplati.Prošle god.,a možda i ove je bila akcija u poljo stanicama pa su za registrovana gazdinstva radili besplatno uzorkovanje.poz