pole
Član
Znaci oko 2.6kg/m/d ...previse malo za ovaku analizu....? imas li neku sliku da nam pustis u fenofazi od pocetka pupoljaka ..do berbe ....mozda se nesto po slikama moze uociti...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nudi mi komsija ovcji stajnjak,ali nije pregoreo,izvadjen i stle pre jedno tri meseca,a na forumu vidim da je najbolji pregoreo stajnjak pa me interesuje da li moze i ovaj nepregoreli,jer nemam pregoreli,i ako moze pomoc u cemu je razlika i sta se radi drugacije kada se baca nepregoreli stajnjak u redove u odnosu na pregoreli?
ima li ko iskustva sa ovim mojim nedoumicama?
inace kod mene nema bas mnogo maline pa i nema tog iskustva koje neko moze da prenese,zato se i vama ,drage kolege malinari i obracam.
svaki savet mi je vazan
Ja sam sad malo zbunjen, da li iz stabla koje je centralno, bocne grane odsecate ili ih ostavljate da radjaju.
Pitam iz razloga sto je vec bilo price oko toga, i ima misljenja da bocno grananje smanjuje prinos jer ne stizu da iznesu plod.
Meni je malina usla u drugu godinu, i tokom prosle godine u vegetciji je u velikom broju doslo do bocnog grananja.
Posto mi ove godine predstoji berba, dobro dosao bi mi savet u vezi toga. Na prolece me ceka podizanje i vezivanje, pa bih voleo neko da me posavetuje kako pravilno uraditi.
Unapred zahvalan.
Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
koji peletirani je dobar za malinuSto ne probas sa peletiranim?
Sent from my GT-I9305 using Tapatalk