mamara
Član
Večeras sam kupila set-top box SYNERGY T-1222 , imam televizor Samsung LED TV sa povezivanjem mi baš i ne ide .... pomoć....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Možda i može, nemate tamo u Vojvodini nekih visokih planina da prave problem.Mi koji hvatamo HR kanale smo na 20km vazdusnom linijom od njih. Hvatali smo HR kanale i pre digitalizacije kod njih pre par godina sto je bila. Posle smo kupovali DVBT uredjaje da mozemo HR da hvatamo, a sada ponovo kupujemo DVBT2 zbog nasih kanala. elem, mislim da nema sanse do Zrenjanina da emituju signal.
Treba ti ili Scart ili HDMI kabel.
Kod jeftinijih STB ne dobijas kabel uz njih, vec posebno se dokupi. HDMI je oko 300-400din po radnjama.
Mi koji hvatamo HR kanale smo na 20km vazdusnom linijom od njih. Hvatali smo HR kanale i pre digitalizacije kod njih pre par godina sto je bila. Posle smo kupovali DVBT uredjaje da mozemo HR da hvatamo, a sada ponovo kupujemo DVBT2 zbog nasih kanala. elem, mislim da nema sanse do Zrenjanina da emituju signal.