nikola ilic
Član
Za 25 je uzet,imam ja tegova raznih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nikola za pilota si upravu, rade neki momci iz Sasinaca, davno sam postavljao slike iz jednog rusa kojeg su oni radili.Lale je napravio 900h,on je i ubacio pilot,nas je proizvod,msm da rade neki momci iz Sasinaca.
"Kurat" je pozadi,jake cizme,jaki klipovi,jake ruke,meni ne teba jaci za povrsinske radove.
Vise ces para dobiti ako budes pojedinacno prodavao dijelove nego da ga prodas kompletnog.Da li ima neku predstavu koliko mogu dobiti za Deutz 6.11 za delove i kome mogu prodati?
Traktor je izgoreo ceo, znaci moze se iskoristiti prednja vuča, prednja hidraulika, diferencijal, menjac, motor je bio dobar, ali je goreo, gume izgorele sve cetiri.
Dajte neki predlog za cenu...
Помаже док не захвати гуме, али битно је прекинути довод струје. Зато ваља у свакој радној машини имати сигурносну склопку. А не коштају много макар оне руске.Da li u takvim situacijama, kada se zapali od instalacije, pomaže aparat za gašenje?