DEUTZ

Pa problem kod njih je što imaju "manjak" šrafova koji spajaju motor i menjač.
Kada napr. jedna 75-ca zakači Zmajevku punu repe i zaglavi u blatu, i dođe napr. Volvo od 160ks da je izvlači iz blata sa sve prikolicom, ima velike šanse da je razvuče, tj razdvoji motor od menjača, posebno ako je vozač Volvoa nervozan na gasu i kvačilu.

@kombaner extra masivan i jak traktor ima sve extra, njemu se menjaju samo: ulje, filteri i gume i tako 40g ili > 25000 rh koloko ja vidim taj traktor ima smo mane.

istina je samo sam ih gledao u radu i radili su lepo, ali ako im menjač ne valja šta ti znači što je sve ostalo extra, današnji menjači mogu da sahrane 5 motora, a kod tebe zaribali lezajevi okrenuli se u kućištu? to bar nisu pravili kinezi.

mirko_markovic67 je napisao(la):
istina je samo sam ih gledao u radu i radili su lepo, ali ako im menjač ne valja šta ti znači što je sve ostalo extra, današnji menjači mogu da sahrane 5 motora, a kod tebe zaribali lezajevi okrenuli se u kućištu? to bar nisu pravili kinezi.
hocu da ti kazem da sa menjacem treba samo polako i nezno NEzAN menjac prava rec ako tako rukujes njime nemas brige...inace ove lezajevi ako se nevaram su turski i nisu imali kanal a trebali su... toliko od mene pozz

Dobri su to traktori , kod nas ih ima par i rade sve i svašta i to u težoj zemlji , mislim na 75 . I 90 su držali , ali su brzo dobile novog vlasnika .

znale su 90-tke pucat popola,cuo sam na dosta mjesta,al ja sa svojom nisam imao takvih problema,iako je svake godine u repi,vuce il 2 male zmajevke il 2 vagonke,to je najvise do sofera,i raspustenih sarafa....

Malo jeste do vozača . Jer nekom IMT 106/136 propadaju brzo , dok ih neko godinama koristi i naravno hvali (pričam o istoj zemlji , isto selo ) .

koliko sam procitao neko ovde na forumu ima deutz agrotrona... interesuje me sve o njima, svidjaju mi se jako... kod nas nema nijednog u okolini... ja imam pik na 165.7 ali mozda za koju godinu... :haha:
pa ako imate volje napisite nesto o njima...

slika sa sajma u nemackoj

2iu6tf4.jpg

Nazad
Vrh