DEUTZ

daćeš 30000 za 10g star traktor!?!?!? :haha: :haha: :haha:

a šta onaj piše, prezadovoljan komšija s njim pa zaradio sa njim fenda, pa što nije opet uzeo isti traktor ako je sa njim prezadovoljan :sta: :sta:

kod nas jedno imanje ima nekoliko tih novih DEUTZeva, lepi traktori, lepa kabina, lepo rade...al kad stane zbog neke gluposti, creva, ventili(il zataji struja ili naleti malo prljavštine iz ulja)...dok dođe servis, otkrije kvar, naruči deo, ugradi deo...prođe dosta vremena... :nono: :nono:

znas sta druze raspitivao sam se ja za te traktore samo neznam sta je tebi?? i cemu toliko smejanje?? jel u necemu problem da kupi traktor star 10g (ima mladjih MK3) sa 4000 r/c ?? :sta: stvarno si odvalio ovaj post :nono: a koliko vidim i ti nudis rusa sa 350 r/c tako da nemoj molim te da mi kazes sta da uzmem jer tvoje razmisljanje se vidi( bar da radis sa njim 4000 5000 r/c)

bez ljutnje kombajneru, želim ti puno radnih sati sa tim traktorom
ali radnih sati u njivi a ne u garaži
i ne brini, imam ja mnogo više radnih sati od mog rusa :ppozdrav:

pa toliko si pisao i aj tebi zelim video si koliko sati a ti cim ga prodas NIJE samo da bi veci uzeo vec si ti dosta platio popravke!!nista nepisem dok ga nekupim posle cemo!!! :ppozdrav: :cao:

nepordajes ti rusa zato sto ces veci samo nego nisi zadovoljan!!! tako da tvojim izborom traktora se vidi da negledas bas sta kupis a sad meni ovde zajebavas!

edit by Dragan18: psovanje se nece tolerisati i ne doprinosi lepom izgledu foruma
psovanje ostavi za ulicu

Nije ni DeutzFahr za bacanje :haha: (dve kamionske pune zita po 12.5 tona u jednoj,znaci 25 tona)
a gume i prednje i zadnje uske ostale od spartanja.Ide Deutz samo prede... :D
Neka se niko nenadje uvredjen ovim(da nebude kao CASE-BELARUS itd),nijedan traktor ne kudim samo dajem primer. ::svaka cast::
111qogo.jpg

sta ovaj mali deutz-fahr ima prednje tockove od imt-ea 539 :D

dsc00281600x450bb3.jpg

dsc00129768x1024.jpg

dsc001281024x768.jpg

dsc00415qmf.jpg

za ovaj zadnji sam bio zainteresiran...na kraju svega odustao sam od traktora,jer su kamate bile prevelike,a pitanje je bilo dali bi država platila onih 40% poticaja...

kod nas su ljudi na deutz od 265ks na 7000rc,radili generalnu.
trosio 10l ulja na 24h rada.
'ebem ti nove traktore,jel ima koji ce preci 10000?

da taj deutz nabrijan motor....7000 kubika motor mislim da je...a ima 265 ks...primjer torpedo 9006, motor mu je 6000 kubika a ima 90 ks...

nesto ispod 6000,al nema veze,duga 9-tka je masina!svaki cilindar skoro 1 litru zapremine,a trosi ko upaljac...

90-tka ima 5652 kubika...ali prije cemo kazati da je 6000 lakse je za izgovorit :) pih..pa onda koliko li tek trosi onaj od 260 ks...koliko je onda on kubika jel je 7000 ?

malo offa ali eto znam da je mana menjac inace sve pohvale za DAJC traktore cujem i danas mi jedan majstor koji je na njemu i menjac uradio mi kaze da takvu masinu kao torpedo 90 jos nije video takvu jacinu potrosnju hidrauliku kad mu ukljucis prednju i blokada nezna da staje al i on naglasava MENJAC da su bolje uradili nebi imao greske...

Ako ne grešim menjač je isti kao na 75-ici samo mu stavili veći motor a nisu ojačali menjač i ne mogu da se trpe tako ukomponovani.

Takođe se pokazalo da mu je mana i to što ga je lako razvući.
Ko zna koliko se 75-ca i 90-tki razvuklo u kampanji repe prilikom izvlačenja iz kaljuge.

branko je napisao(la):
Ko zna koliko se 75-ca i 90-tki razvuklo u kampanji repe prilikom izvlačenja iz kaljuge.
nije to mana to je ko gušter razvučeš ga na dva dela i ostaviš da se sam regeneriše posle imaš dva, samo naši ljudi to nisu znali. ps. nikad nebi uzeo teko nešto.

To su traktori za lake radove,samim tim im je i konstrukcija takva.Pa kada krene silovanje mašine mora se raspasti.

branko je napisao(la):
@maticu da menjac je isti i za 75 i za 90
@branko kako to mislis dok su vukli repu iz cista mira ili prilikom podizanja i naglog spustanja ako mislis na zvono kad puca...inace ako mislis na menjac neverujem bas da moze tako lako da popusti moguce ako se negde zaglavis pa pustas naglo kvacilo pa opet pritisnes i spustas da ga drndas...negde u prethodnim postovima sam spomenuo na mom menjacu nije bio nijedan zubacna zubcaniku pokidan vec je problem bio sto su lezajevi koji drze kompletan snop brzina(ima 3 snopova u menjacu) zablokirali lezajevi pa su se okretali skroz sa kosuljicom i kuciste odnosno ulegnuce rupe lezajeva su polako napravile luft i kad odskace negde naglo zahekta dve brzine,kao sto sam reko mana sto nije kvalitetno kuciste menjaca sa brzinama nema nikakvih problema!!!motor mnogo snazan siroke gume i cim je menjaac meksi on popusti....ostalo je extra masivan jak i trpi veliko opterecenje stim sto se nosi sa silinom poslova bez problema...

Nazad
Vrh