DEUTZ

dali netko od vas ima knjigu ili katalog za deutza 10006A trazio sam po netu i nemam srece nikako pa ako netko naleti neka mi posalje na p.p ako mu nije problem, konkretno trebam prednji most...

I[img]

sa sajma agro-mashexpo Budimpešta

Da li neko ima agrotrona k110,ili znate nosto o njemu,kako se pokazao,da li ima neku manu......itd?

@FENDT 716 BLACK BEAUTY
lep traktor,zaista.

ali ako ti traktori(agrotoni od 150ks) pojedu za ceo dan rada 10l motornog ulja na 7000rh jebo ih konstruktor koji ih je napravio.

KishRobert je napisao(la):
@FENDT 716 BLACK BEAUTY
lep traktor,zaista.

ali ako ti traktori(agrotoni od 150ks) pojedu za ceo dan rada 10l motornog ulja na 7000rh jebo ih konstruktor koji ih je napravio.

? ? ? :sta:

pozdrav kish robert,molimte pojasni nam "ali ako ti traktori(agrotoni od 150ks) pojedu za ceo dan rada 10l motornog ulja na 7000rh jebo ih konstruktor koji ih je napravio." :cao: :cao:

dobar je agrotron... kod nas u okolini ga niko nema, a meni se jako svidja... zelja mi je sa njim malo orati... :ppozdrav: :cao:

Kad masina ima 7000sati za jedan dan rada pojede 10l motornog ulja
1 rs priprema za polazak
1 rs put do njive
1 rs podesavanje orudja , kvarcici , meze
10rs efektivni rad
1 rs povratak kuci (bez svratcanja u kafanu ako ima usput)

ukupno 14 sati prosecan, radni dan a 10sati efektive i 10l ulja . Litar na sat :haha: :haha: :haha:

sad sam tek video...
ljudi u susednom mestu,
imaju agrotona od 150ks,kupili ga novog 2002,naterali mu 7000rc.
posle 7000rc,traktor kad ceo dan ore,tanjira,podriva.....pojede 10lit. ulja,kad su ga otvorili,karika gotovo da nije bilo,morali su generalnu da rade.
o tome vam ja pricam.

a to si mislio,ok ali to moze da se desi nasvakom traktoru pogotovo ako se manja vozac tj onaj koji ga vozi ljudski faktor je cudo,tj paznja i nepaznja,nemarnost :cao:

dalibor79 je napisao(la):
gresis rale agrotron 150 ima vodeno hladjenje
u zadnjih par godina deutz pravi motore i sa vodenim hladjenjem... tj samo sa vodenim...
i cini mi se da je to pocelo prvo sa kombajnima, pa nadalje....

Deutz Fahr je 1995. god. poceo ponovo da proizvodi motore sa vodenim hladjenjem, posle vise od 40. god.

2zqzk7t.jpg

97 godiste prvi teg od 330 + 10 kom sve ukupno oko 1000 kg
nisam slikao sutra cu slikati s ledja ima dva spoljna klipa podizna moc 9200kg

Svaka čast Dalibore, za sada samo mogu da parim oči ali ko zna... možda jednog dana :ppozdrav:

Nazad
Vrh