DEUTZ

Je l' perete traktore preko zica, kontakta raznih i slicno ? Ja nekako stidljivo preko tih delova, ako je bas prljavo, sve se plasim napravicu neko sranje sa elektronikom..
 
Ja perem, svuda su bužiri i zaštićeni konektori.Kad je bio Stojić da radi dijagnostiku iznenadio se kako su rešeni glavni vodovi, kako su zaštićeni i kako su i dan danas kao novi.Žice nisu krte i krute, na konektorima stoji SAAB žig.
 
Ja sam sad prvi put prao kompletan traktor. Kad su dolazili iz servisa, pitao sam u vezi pranja kako i šta. Odgovor je da se pere normalno ali da ne budem baš uporan tamo gde su snopovi kablova i kontakti. Tako sam i radio i nije bilo problema, s tim što sam sačekao da se ocedi dobro, pa sam ga upalio.
 
E pa tako nesto i ja radim, malo lakse i izdaleka preko kablova da smanjim pritisak mada sto kaze Matic solidno je to sve zasticeno.
Jednom sam ostao na njivi nisam mogao da upalim traktor, dosao Stojic cackao nesto oko njega pola sata i kaze probaj sad.. Upalio iz prve. Rekoh sta mu bi? Kaze iznenadices se kad ti kazem sta sam sve morao da ti menjam.. Pitam ga sta je, koliko kosta, a on kaze: "korodirala jedna buksna, verovatno se zadrzala voda nekad od pranja 😂 ".. Zamenio to i vozi dalje, nisam vise imao takav problem sa paljenjem :D
 
Deutz fahr agrotron 6.30 tt
Šta kažete za taj model?Našao u oglasu malo pre,dosta je blizu pa možda bi otišao da vidim ovih dana.Malo mi sumljiva cena,18000€ 97.god. agrotron 100 ili 110 sve preko 23000€
 
Nazad
Vrh