sale ratar
Član
Ki žileti oštri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesu 4mm debljine? Pošta koštaju?
Takvi noževi samo sa ravnim sečivom iste marke pre par godina u Mikronu 16€, a samooštreći 32€ komad, ja sam uzeo ove skuplje, i vrede svaki evro.
- - - - - - - - - -
Sad videh, ovo su za slamu
a na slici se nevidi veličina...
Pa svakako nemoj skroz skidati. Vec ju oboris na dole. Da visi. Kao teg ce sluziti. A za rad nisam upucen.Koliko je dobro za sječku da se u kukuruzima koristi? Nisam to kod nas kod nikoga vidio i mišljenja sam da to dosta razbija sječku. Možda griješim?
Bilo bi dobro da sječka samo raširi masu što izlazi iz kombajna malo po njivi, a što se usitnjavanja tiče, dal ima potrebe, mislim da nema...
Pitam iz razloga jer na FAHRu koji sam kupio ima sječka a razmišljam u pravcu trorednog kukuruznog hedera za njega pa da vidim jel moraju tegovi na zadnji kraj il može ostat sječka?
Onda ako je bas toliko los put bice problema i sa vetrom. Lim oko ventilatora je tanak. Moglo bi se desiti da i on nastrada.Pa, štos je u tome što sa spuštenom sječkom ne mogu doći do nekih njiva koliko je put loš i usječen tako ako se i budu radili kukuruzi sječka mora dolje i nekakvi tegovi radi brdoviteg terena...