Dejaaa
Član
Taj nebi silazio sa Suzi kao dete sa tresnje,A Kovačeva niste poveli ???Pa on je strasni dekalbovac,sigurno bi mu i Suza prijala![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taj nebi silazio sa Suzi kao dete sa tresnje,A Kovačeva niste poveli ???Pa on je strasni dekalbovac,sigurno bi mu i Suza prijala![]()
Sta! Da im odrzim predavanjeA Kovačeva niste poveli ???Pa on je strasni dekalbovac,sigurno bi mu i Suza prijala![]()
Aj bezi bre, pomislice ljudi da sam babo j....Taj nebi silazio sa Suzi kao dete sa tresnje,![]()
Po meni dva naj bolja hibrida, za poleganje oni to ne znaju sta znaci kao i ostali hibridi, kvalitet zrna tu ostale semenske kuce dosta kaskaju.Tuborghito
Da li je neko imao 4351 i 4670 kakva su iskustva?
Otpustanje vlage,poleganje,kvalitet zrna.
Hleba i igara...Peet ja nemam idole. Bespotrebno ste nasli prozvani. Hteo sam da kazem kako je sve u ovoj drzavi izgubilo vrednost,pa i ta Suzana Mancic(svi znamo kakve su snimci objavljivani itd)
A ta predavanja i promocije su se svela na to da idemo da jedemo i pijemo. Kod nas kad krenu predavanja 70% njih dolazi da se zaj...va,a ne da nesto nauci.
Jok! Izvukla mi je sedmicu u ono vreme kad je bila bum!Peet samo da ne bude "Suzi mi digla lovu".![]()